csirkepaprikás UFF-videó UFF-blog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Megújult, informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a 3 perces gasztrokalandba!

Igazi, magyaros finomsággal rukkolt elő mai vendégünk, a politikusfeleség Rogán-Gaál Cecília. És hogy került éppen ő a konyhánkba? Évivel már gyerekkoruk óta ismerik egymást, hiszen mindketten a balatonlellei általános iskola padjait koptatták. A videóból kiderül, hogy mi a családi kedvenc fogás, és hogy történt az, amikor majdnem kigyulladt a konyhájuk... Figyelem, a történetből mi is tanulhatunk! A képre kattintva indul el a videó.

Csirkepaprikás 4 főre

8-10 db alsó/felső csirkecomb
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
olaj

bors
pirospaprika
petrezselyem
majoránna
500 g tészta

A hagymákat megtisztítjuk, a csirkecombokat megmossuk. A hagymát olajon üvegesre pirítjuk, majd a fokhagymát is megfuttatjuk. Lehúzzuk a tűzről, és folyamatos keverés közben hozzáadjuk a pirospaprikát. Aztán jöhetnek a csirkecombok, és felöntjük félig vízzel. Fűszerezzük sóval, borssal, petrezselyemmel és majoránnával. Rakhatunk bele egy karika erős paprikát és egy fél paradicsomot is. Így főzzük, míg a hús megpuhul. Ekkor belekeverjük a tejfölt úgy, hogy a tejfölbe merünk a pörkölt levéből, mert így egyenlítjük ki a hőkülönbséget. Összerottyantjuk - és kész is! A körethez a tésztát enyhén sós, olajos vízben kifőzzük.

Almás pite újratöltvehttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20141031-unokaink-is-fozni-fogjak-almas-pite-recept.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Most extra recepttel jelentkeznek abból az alkalomból, hogy megsütöttek egy kis házi pitét. Próbáld ki a receptet te is!UFF--Így ejtsd rabul a vendégeidet: kínálj nekik almás-habos sütit!http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20141029-unokaink-is-fozni-fogjak-almas-habos-suti.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Megújult, informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a 3 perces gasztrokalandba!UFFOrigoKészítsd könnyedén: kakaós minitorta tej-, cukor- és gluténmentesen http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20141014-unokaink-is-fozni-fogjak-etelallergiasoknak-ajanljuk-az-uff-blog-tej-es-cukor-es-glutenmentes.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Megújult, informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a 3 perces gasztrokalandba!UFFOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.