Unokáink is főzni fogják: házi tortilla chips - készítsd el te is!

Galambos Dorina UFF-videó Péterfi-Nagy Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!

Valljuk be őszintén, hogy vannak pillanatok, amikor chips-et eszünk. Egyik kedves követőnk kérésére vágtunk bele a tortilla chips készítésbe. Az eredmény egy mennyei házi chips, melyet paradicsom salsával tálaltunk. Kicsit munkaigényes, de érdemes kipróbálni, az elkészítés folyamatát az alábbi rövid videóban tudjátok megnézni.

Hozzávalók:

1 bögre liszt
1bögre kukoricaliszt
50 g vaj
1 csomag sütőpor
só, bors, oregano, bazsalikom (ízlés szerint)
2-3 dl víz (gyúrás közben, amennyit felvesz)
olívaolaj

Paradicsom salsa:

2 db paradicsom
fél fej vöröshagyma
1 db lime
koriander
só, bors

Unokáink is főzni fogják: Rafkós fasírt maradékbólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150408-az-uff-lanyok-galambos-dorina-es-peterfi-nagy-evi.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!UFFOrigoUnokáink is főzni fogják: gyors, egyszerű egészséges - íme, a tökéletes desszerthttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150331-unokaink-is-fozni-fogjak-gyors-egyszeru-egeszseges-ime-a-tokeletes-desszert.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!UFFOrigoUnokáink is főzni fogják: ennél finomabb kókuszkockát még soha nem ettélhttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150324-az-uff-lanyok-kokuszkockat-keszitenek-nanasi-pallal.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!UFF--Unokáink is főzni fogják: A húsvéti menü lehet egészséges is - így csináld!http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150317-unokaink-is-fozni-fogjak-galambos-dorina-es-peterfi-nagy-evi-egeszseges-husveti-etelt-keszit.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!UFFOrigoEgy isteni csoda: vörösboros muffin UFF-módrahttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150302-az-uff-lanyok-vorosboros-muffint-sutnek.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró a Life.hu-n videóban mutatják meg egy-egy izgalmas étel elkészítését. Most extra recepttel jelentkeznek: próbáld ki a vörösboros muffint te is!UFFThinkstockEgy isteni csoda: vörösboros muffin UFF-módrahttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150302-az-uff-lanyok-vorosboros-muffint-sutnek.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró a Life.hu-n videóban mutatják meg egy-egy izgalmas étel elkészítését. Most extra recepttel jelentkeznek: próbáld ki a vörösboros muffint te is!UFFThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.