Unokáink is főzni fogják: mennyei epres süti

eper sütemény édesség gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a  Life.hu-n  mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!

Sokat gondolkodtunk, hogy ebben csodás tavaszi időjárásban mit is készítsünk. Arra gondoltunk, hogy adunk egy eperfelhasználási ötletet.Tehát édesszájúak figyelem, mennyei epres sütit készítünk e heti rövid videónkban, amely a képre kattintva indul el! Jó szórakozást és jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók:

300 g liszt
4 db tojás
4 evőkanál barna cukor
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
300 g eper
50 g vaj
100 ml tejszín
100 g epres csoki

Unokáink is főzni fogják: házi tortilla chips - készítsd el te is! http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150415-unokaink-is-fozni-fogjak-lanyai-galambos-dorina-es-peterfi-nagy-evi-hazi-tortilla-chipset-keszit.html Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba! UFF Origo Unokáink is főzni fogják: Rafkós fasírt maradékból http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150408-az-uff-lanyok-galambos-dorina-es-peterfi-nagy-evi.html Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba! UFF Origo Unokáink is főzni fogják: gyors, egyszerű egészséges - íme, a tökéletes desszert http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150331-unokaink-is-fozni-fogjak-gyors-egyszeru-egeszseges-ime-a-tokeletes-desszert.html Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba! UFF Origo Unokáink is főzni fogják: ennél finomabb kókuszkockát még soha nem ettél http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150324-az-uff-lanyok-kokuszkockat-keszitenek-nanasi-pallal.html Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba! UFF Unokáink is főzni fogják: a legfinomabb sárgaborsóleves, amit valaha ettél http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150310-galambos-dornia-es-peterfi-nagy-eve-sargaborso-levest-foznek.html Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba! UFF Origo Egy isteni csoda: vörösboros muffin UFF-módra http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150302-az-uff-lanyok-vorosboros-muffint-sutnek.html Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró a Life.hu-n videóban mutatják meg egy-egy izgalmas étel elkészítését. Most extra recepttel jelentkeznek: próbáld ki a vörösboros muffint te is! UFF

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.