fashion week blogger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már nem kérdés, hogy a bloggerek, csakúgy, mint a magazinok szerkesztői, a divat világának meghatározó szereplői. Az első sorban ülnek a bemutatókon, idő előtt láthatják a készülő kollekciót és gyakran személyre szóló, különleges ajándékokat kapnak a divatházaktól. Mindez nem hangzik rosszul, kiváltképp ha belegondolunk, hogy bárkiből válhat sikeres blogger. Olyan véleményvezér és divatikon, aki nők ezreinek, akár millióinak stílusára van hatással. Ezúttal öt olyan bloggert mutatunk be, akiket mindenképp érdemes követni, hisz posztjaik bárki számára inspirálóak lehetnek.

Tipp! Bulizó királynők! Nézd meg képgalériánkat!




Karla, a nőiesen kifinomult

A Karla's Closet időtlen idők óta a napi rutin része, hiszen a kaliforniai Karla Deras mesterien űzi játékát a vintage holmikkal. A nőies és feltűnő stílus kedvelőinek Mekkája ez a blog, hiszen Karla sosem adja alább tízcentis sarkú cipőnél, nőiesen szabott szoknyánál és az alakot mesésen hangsúlyozó ruháknál. Remek inspiráció azok számára, akik az időtálló, klasszikus holmik rajongói és akik se szó, se beszéd képesek kisestélyibe öltözni egy sima keddi napon. A hazai viszonylatokhoz mérten érthető módon túlzónak tűnik Karla öltözéke, de a blog olvasása nem is a tökéletes másolásról, sokkal inkább az ötletgyűjtésről szól. Erre pedig valljuk be, kiváló.


Caroline, a minimalista

Caroline blogja tökéletes ellentéte az imént említett netes naplónak, hisz a svéd lány sosem esik túlzásokba, öltözéke többnyire monokróm, minimalista darabokból áll. Miért is lehet ez érdekes számunkra? Mert remek példája annak, hogy a divatot nem kell feltétlenül túlkomplikálni, hisz egyszerű és letisztult darabokkal is képesek lehetünk kellő hatást kelteni. Mi is többször dicsőítettük már a divat egyensúlyát, melynek egyik legszuperebb gyűjtőhelye ez a blog. Bő felsőrészhez szűk nadrág, feltűnő cipőhöz visszafogott ruha, kivágott pólóhoz eltakart láb... Ez is csak egy játék, aminek szabályait mindenki maga alkotja, de ha esetleg ötlethiányban szenvedünk, nézzünk fel Caroline blogjára, itt biztosan találunk valami izgalmasat.

Ki lesz az ország legjobb fodrásza és sminkese? Lakatos Márk és a Life.hu tehetségkutatót hirdet!






Louise, az időtlen romantikus

Nem kérdés, hogy a divat, a design és a képzőművészet kéz a kézben járnak, nincsenek éles határvonalak, az egyes területek termékenyen formálják egymást. Erre a gyümölcsöző szimbiózisra tökéletes példa a francia Louise Ebel Pandora névre keresztelt blogja, melyben festmények ihlette fotósorozatokat nézegethetünk. Leggyakrabban a romantika a fő irányvonal, na persze nem az a rózsaszín habcsók féle, inkább az izgalmas, végleteken nyugvó változat. Louise frappánsan, olykor meghökkentően elegyíti a játékosan kislányos, illetve a már-már gótikusan sötét darabokat. Naná, hogy mindig sikerül valami olyat kreálnia, ami felrúg minden szabályt, minket olvasókat pedig bátorságra sarkall: igen, jöhet a bőrdzseki a hosszú púderszínű ruhához! Mi kifejezetten csípjük ezt a fajta végletességét, kiváltképp akkor, ha semmiféle manír nincs benne, úgy, mint Louise esetében.


Tipp! Tanulj öltözködni a hercegnőtől! Nézd meg képgalériánkat!


Chiara, a kiszámíthatatlan






Anna, a szivárványlány

Mit érne ez a cikk magyar szereplő nélkül? Dobálózhatunk mi azzal, hogy így az olasz divat, meg hú, a francia csajok stílusa, de közben illik nem elfelejteni, hogy idehaza is fellendült a divatélet: egyre több fiatal divattervező mutatkozik be, sorra nyílnak a showroomok és természetesen egyre szuperebb blogokat írnak a magyar divatrajongók is. Büttel Anna mikroblogját nézegetve joggal tesszük fel magunknak a kérdést: Én miért nem viselek őrült, merész és feltűnő színeket? Pedig ugye, hogy működik, arról nem is beszélve, hogy a legklasszabb cuccokra az esetek többségében a vintage vagy second hand boltokban bukkanhatunk, megfizethető áron. Anna nem véletlenül kapta tőlünk a szivárványlány nevet, hisz egyszerre színes és kiszámíthatatlan: frappánsan ötvözi a stílusokat, aminek a vége mindig valami egyedi összeállítás. Mi szeretjük az ilyet, azt pedig méginkább, hogy ez nemcsak a világ egy távoli országaiban megy így, hanem idehaza, Budapesten is.


Tipp! Köntösben a reptéren - Így is lehet reklámozni! Nézd meg képgalériánkat!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.