fashion week stílusmustra sztárok ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen pontosan az őket játszó színészek maradtak alul a vörös szőnyegen a világ egyik leghíresebb párjával szemben. A nyár utolsó teljes hetében sem hagyhattuk ki a vörös szőnyeges mustrát.

Vilmos és Katalin másképp

Kedvesek, bájosak, de valójában semmi extra. Alice St. Clair és Dan Amboyer a Vilmos és Katalin (William és Catherine) című film főszereplői ruhák, kisugárzás és stílus tekintetében meg sem közelítik az általuk megszemélyesített két embert, akit a héten a legstílusosabb sztárpárok közé soroltunk. Bár Vilmos herceget rendszeresen kritizálják a hazai stílustanácsadók is, Katalint valóban nehéz felülmúlni. Reméljük, a filmben azért a New York-i premiernél jobban teljesítettek.

AFP
AFP

Olivia Palermo és a kiegészítők

Hogy mit keres a vörös szőnyegen Olivia Palermo, azt a mai napig nem tudjuk megfejteni, de itthon is vannak olyan ismert emberek, akik mindenhol ott vannak, csak nem tudjuk, miért. Szerencsére ezt Olivia legalább fantáziadúsan használja ki - legalábbis a felvonultatott öltözékeit nézve. Ritkán okoz csalódást, az általa viselt kiegészítőkért pedig egyenesen rajongunk. A héten is...

AFP
AFP

Jessica Chastain és a nude cipő

Soha nem hittük volna, hogy egy híresség fogja nekünk bebizonyítani, hogy nem minden púderszínű topán működik bármelyik ruhával. A színésznő egy pánt nélküli haute couture Dior darabhoz viselte a fényes, nude Christian Louboutin cipőt. Ez alkalommal a nude mellett a lakkbőr fényessége és a cipő fazona is okolható a rossz összképért. Egy kecses szandállal - akár púderszínűvel is - jobban szerettük volna.

AFP
AFP

Olyan akarok lenni, mint Helen Mirren!

Azt hiszem, kevés olyan huszonéves (harmincas? negyvenes? ötvenes?) nő van, aki ne szeretne 66 évesen olyan bombaformában lenni, mint Helen Mirren. A színésznőről csak szuperlatívuszokban lehet írni. Ő a tökéletes példa arra, hogy a párducminta, a bőrdzseki, a strassz és a piros szín viselésének nincsenek az életkorra vonatkozó szabályai.

AFP
AFP

Anne Hathaway: igen vagy nem?

Van olyan, amikor nem tudjuk eldönteni, hogy egy adott összeállítást szeretünk, vagy sem. A színésznő Alexander McQueen ruhája egyenes garancia a sikerre. A tervezőzseni alkotásai egytől egyig különleges darabok, amelyeket csak magabiztos stílusérzékkel megáldott hírességeknek ajánlunk. Anne Hathaway ilyen. Minél tovább nézzük a fehér csipkeruha, a kiegészítők és a színésznő hármasát, annál inkább biztosak vagyunk benne, hogy meggyőztek bennünket. Még akkor is, ha elsőre nem voltunk elragadtatva.

AFP
AFP


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.