Jennifer Lopez ragyogott: igazán különleges ruhában lépett vörös szőnyegre

This Is Me...Now: A Love Story Premiere, Jennifer Lopez
Northfoto - Jeffrey Mayer
premier estélyi Ben Affleck Jennifer Lopez
Jennifer Lopez és Ben Affleck együtt léptek vörös szőnyegre, hiszen egy olyan projekt bemutatóján voltak, ami kettejük szerelméről szól. Mindketten ragyogtak.

A pár együtt lépett a vörös szőnyegre a This Is Me...Now: A Love Story című filmjüknek Los Angeles-i premierjén a Dolby Színházban. A film egy zenei és vizuális feldolgozása azoknak az életeseményeknek, amelyek Lopez közelgő This Is Me...Now című albumát inspirálták, amely a 2002-es This Is Me...Then című album folytatása. Az alkotásra a Ben Affleckkel való szerelmük inspirálta Lopezt, de zenés és táncos betétek is találhatóak benne. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck
Forrás: Northfoto

Az énekesnő és színésznő gyönyörű ruhában vonult ezen a meghatározó estén: fekete, ragyogó szoknyájának alját a csillagejgyek díszítették, dekoltált fekete felsője pedig láttatni engedte csodálatos alakját. 

This Is Me...Now: A Love Story Premiere, Jennifer Lopez
Forrás: Northfoto

Íme, a fotók Jennifer Lopez és Ben Affleck álomesküvőjéről

Jennifer Lopez és Ben Affleck 2022 júliusában tartották meg titkos esküvőjüket Las Vegasban. A szerelmesek egy álomesküvőn kötötték össze egy hónappal később az életüket másodszor is, családjaik és barátaik körében. Mondanunk sem kell, hogy az álompár luxuskörülmények között házasodott össze egy 8,9 millió dollárt érő kúriában, Affleck Riceboro nevű birtokán, Georgiában. Ez az a villa, ahol még 20 évvel ezelőtt tervezték az esküvőjüket. Íme, a nagy napról készült felvételek.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.