Elindult a Next Top Model Hungary: egy lány máris feladta a versenyt

Next Top Model TV2, Bíborka feladta a versenyt
TV2 -
endometriózis Next Top Model Hungary feladás versenyző
Magyarország következő topmodelljét keresik a TV2 legújabb műsorában, a Next Top Model Hungaryben. Már az első adás sem zajlott dráma nélkül: az egyik versenyzőnek fel kellett adnia a versenyt.

Elindult a modellkereső verseny a TV2-n, Next  Top Model Hungary címen. Szakértő zsűri - Axente Vanessa modell, Tomán Szabina üzletasszony, Tombor Zoltán divatfotós és Merő Péter divattervező - választotta ki a jelentkezőkből azokat, akik esélyt kaptak arra, hogy bizonyítsanak, így kapott lehetőséget Pásztor Bíborka is, aki már a bemutatkozó kisfilmjében elárulta: endometriózissal küzd. 

"Ez a nők körében gyakori betegség, a méh nyálkahártyája máshol telepszik le a testben, például csontban, de akár az agyig is felmehet. A modellkarrieremet, a munkámat, a stewardess-képzést is abba kellett hagynom. Négy évig gyakorlatilag semmit sem tudtam csinálni. A párom vitt mosdatni, mindenhova, mert babapózban fekve tudtam csak élni. Görcsökkel, fájdalommal és vérzéssel járt" - mondta Bíborka, aki pszichogushoz is járt a komoly fájdalom miatt kialakult poszttraumás stressz kezelésére. A zsűritől megkapta a lehetőséget, hogy elérje az álmát, de sajnos nem tudott vele élni. A stressz miatt ismét előjött a betegsége. 

"Visszajött a betegségem, az endometriózis és a poszttraumás stressz is, amivel eddig pszichológushoz jártam"

 - mondta, ezért komoly elhatározásra jutott. "Én fel szeretném adni a versenyt" - mondta a zsűrinek, aki megértették a döntését, Mérő Péter pedig arra hívta fel a figyelmét, hogy ez nem kudarc - írja a Bors.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.