Melltartó fehér póló alá: ilyen színűt válassz, hogy ne látsszon át

Forrás: Shutterstock -
fehérnemű melltartóméret fehér ruha
Nagy mell és fehér póló? Ha eddig hanyagoltad, mert a fehér melltartó átlátszott a textilen, most figyelj, mert a szakértő elmondja, hogy miért ne fehéret viselj a fehér alá.

A skóciai Inverness városában él Katie, aki maga is küzd a nagymellűek problémáival, ami a melltartóválasztást illeti. A fiatal divattanácsadó nemrég a BBC The Socialon osztotta meg tippjeit arról, milyen melltartó típust válasszanak azok a lányok, akik hozzá hasonlóan nem éppen a 70/A melltartó méretet veszik le a fehérneműboltok polcairól.

Videójában beszélt a pént nélküli melltartókról, és a nyakbaakasztható típusokról is, majd elmondta, számára is meglepő felfedezés volt, hogy a fehér póló alá nem a fehér színű melltartó a legjobb választás, sőt egyáltalán nem az a legmegfelelőbb, ha azt szeretnénk, hogy ne látszódjon át. Helyette a piros színt javasolja, bármilyen hihetetlenül is hangzik, állítja, hogy ez az árnyalat egyáltalán nem üt át a fehér textilen. 

Az Instagramon megosztott videóban Katie ezt mondja: „Mit gondolsz, melyik melltartót érdemes fehér póló alatt viselned?” Majd mutat két különböző színű melltartót, és megkérdezi: „Fehér? Vagy piros?”

Ezután megmutatja, hogy a fehér felsője alatt egyáltalán nem átlátszó melltartó pántja bizony piros. Ugyanakkor a rózsaszínt vagy pinket senkinek nem ajánlja, mert az viszont nagyon átüt a fehéren — írja a The Sun.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.