fashion week úszás strand Nyár bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most, hogy hivatalosan is elkezdődött a strandszezon, egyúttal finiséhez érkezett a bikiniszezon előtti nagy testszépítő hajrá is. Hogy jobban menjenek a téli úszógumitól való szabadulás utolsó hetei, motivációként összegyűjtöttük a szezon legdivatosabb fürdőruháit.

Pánt nélkül





Az idei szezonban mindent elborítanak a fodrok. Van, hogy épp csak megjelennek a bikinik szélén, van, hogy nagyobb hullámokat vernek, de előfordul az is, hogy uralják a fürdőruha egy részét. A mi kedvencünk az, amikor az egész bikinit ellepik a buja fodrok. Figyelem! A sok fodor optikailag növeli a domborulatokat, ezért csak finoman adagoljuk.


Nézz meg még több fürdőruhát képgalériánkban! Katt ide!


Arany, ezüst, csillogó





Nézz meg még több fürdőruhát képgalériánkban! Katt ide!


Egzotikus minták





Nézz meg még több fürdőruhát képgalériánkban! Katt ide!


Retrómánia





Nézz meg még több fürdőruhát képgalériánkban! Katt ide!


Na de milyen színűt?
Idén színek tekintetében nem kötötték meg a kezünket a trendészek, így olyan színt választunk, amilyen éppen tetszik. A lényeg idén a szabásokon és a mintákon van, ezzel tudunk igazodni a 2011-es trendhez. Ha mégis ki kellene emelni, akkor inkább az élénk árnyalatok, ezek közül is a fukszia, a narancs és az élénk kék azok, amelyekkel gyakrabban találkozhatunk.

Tipp: Nyerj 100.000 Ft értékű wellness hétvégét a Danubius Health Spa Resort Hévíz**** superiorba!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.