Mick Jagger lánya Margaret Thatcher stílusa előtt tiszteleg

fashion week Margaret Thatcher Harpers Bazaar Mick Jagger Georgia Jagger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legnagyobb rockszárjának lánya, Georgia May Jagger mindig híres és befolyásos emberek között mozgott.

Harper's Bazaar/Terry Richardson
Harper's Bazaar/Terry Richardson

A 19 éves modell most a korábbi miniszterelnök nyomdokaiba lépett: A Harper's Bazaar magazinban színpompás stílusban tisztelgett azelőtt a nő előtt, aki az elmúlt 30 év legnépszerűbb divattrendjeinek egyik meghatározó alakja volt.

Georgia, aki Mick Jagger és a szupermodell Jerry Hall lánya, provokatív képeken pózolt a híres divatfotós, Terry Richardson kamerája előtt. Az első színes fotón Georgia a Downing Street 10-es szám előtt pózol egy Salvatore Ferragamo által tercezett fekete-fehér aprókockás kosztümben, hozzá illő tűsarkúban. A haja tökéletesen utánozza azt a volument és stílust, amit Thathcer viselt politikai karrierje alatt.

Egy másik képen Georgia egy íróasztalnál ül, és úgy tesz, mintha egy régi, piros telefonon beszélne, miközben az asztalon ott díszeleg egy fénykép Thatcher néhai férjéről, Dennisről, aranykeretben. Egy kobaltkék kabátot és nyakkendőt visel, fehér selyemblúzzal, villogó mosollyal, amelyet az a "fogszünetet" is tükrözi, amellyel Thatcher büszkélkedhetett.

Harper's Bazaar/Terry Richardson
Harper's Bazaar/Terry Richardson

Georgia az édesanyja és 27 éves testvére nyomdokaiba lépett, amikor elkezdte modellkarrierjét. A fiatal szépség már aláírt egy sor jövedelmező szerződést, beleértve, hogy tavaly a Hudson Jeans arca lett, és elnyerte az British Fashion Év Modellje díjat - legyőzve Rosie Huntington-Whiteley-t.

Margaret Thatcher, akit Iron Lady-ként emlegetnek még ma is, és az Egyesült Királyság miniszterelnöke volt 1979-től 1990-ig, ma 85 éves. Ruhaválasztási szokásairól egyszer azt mondta: "Azt, hogy milyen ruhában érzi az ember komfortosan magát az dönti el, hogy mit csinál aznap. Soha nem szabad feltűnőnek lenni, a ruha legyen mindig a programnak megfelelő, jól szabott és kellően nőies." Margaret kosztümjét mindig gyöngyök, sálak és brossok egészítették ki, valamint mindig ugyanaz a kézitáska - egy Tony Asprey - amit az év elején árvereztek el 25 ezer angol fontért. "Remélem, hogy aki a legmagasabb ajánlatot tette, tudja, hogy egy elég komoly múltú fegyver van a kezében"- mondta Margaret lánya az aukción.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.