Csalt a magazin: változtattak Katalin hercegnő esküvői fotóján

címlap Katalin hercegnő Kate Middleton soványság Vilmos herceg csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő köztudottan nagyon soványra fogyott az áprilisi lakodalom miatt - az egyik legnépszerűbb angol magazinnak azonban még így sem volt elég karcsú a hercegnő dereka...


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Az effajta ügyeket vizsgáló szervezet megvizsgálta az eredeti és a címlapfotót, és megállapították a jól látható különbséget a két kép között - ezután a lap kénytelen volt elismerni a retusálást, de azzal szépítették a történteket, hogy mindez csak a véletlen műve volt. Jól látható ugyanis, hogy a szoknyarész és a fűzős csipkerész között a magazin címlapján sokkal karcsúbb a derékrész, mint az eredeti képen. A magazin szerkesztői ráadásul le is vágták Vilmos herceget a képről, mert csak Katalinról és az egész ruháról szerettek volna egy címlapot készíteni. Ehhez pedig értelemszerűen meg kellett változtatniuk Kate kéztartását - és ha már hozzányúltak a képhez, valószínűleg úgy érezték, egy kicsit karcsúbb derék sem árthat. Persze a magazin már elnézést kért az olvasóktól a "hiba" miatt, de a lényeget mégsem értjük: vajon miért volt szükség a hercegnő "karcsúsítására"?

Tipp! Forró hangulat és flörtölő párok képgalériánkban! Katt ide!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.