Átalakítunk! Elfoglalt anyukából trendi nő lett Edit

fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! smink szépség Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a budapesti Editet alakította át - a kisgyermekes anyukából egy bájos, trendi nőt varázsolt a szupercsapat.

Edit 33 éves, Újpesten él férjével és másfél éves kislányával. A szöszi anyukának nincs ideje unatkozni, hiszen a gyereknevelés mellett korábbi szakmáját sem hagyta abba: úszóedzőként is dolgozik. Ez pedig cseppet sem könnyű így együtt. Editnek kijárt már egy kis kényeztetés, ráfért egy olyan nap, amikor ő lehet a középpontban. A vágya pedig teljesült: Nánási Pál és csapata kicsinosították a sportos anyukát.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Szofrán Zsolt

Edit azonnal rábízta magát Szofrán Zsolt mesterfodrászra, aki csak kicsit vágott az anyuka rövid hajából. Színben már látványosabb volt a változás, egy trendi, hamvas, rózsaszínes-lilás árnyalatot kapott a frizura. "Nagyon tetszik az új hajam, a színével is hamar megbarátkoztam, de mivel sokat vagyok klóros vízben, sajnos lassan ismét festeni kell majd" - mesélte Edit a Life.hu-nak. A kisgyermekes anyuka a munkájából adódóan keveset sminkel, ezért nagyon tetszett neki a sminkes által készített barnás-rózsaszínes kreáció, ami jól passzolt a hajához és a ruhájához is. "Hétköznap általában sportos, egyszerű ruhákat hordok. A rózsaszínt nagyon szeretem, de mindig egyszerűbb vonalú ruhákat viselek. Ez a darab így utólag, ezekkel a kiegészítőkkel nagyon tetszett, de magamtól biztos nem mertem volna felvenni" - mondta Edit, akinek vékony, izmos alakján remekül állt a barackos-rózsaszínű kreáció.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Nézd meg a többi képet is Edit átalakulásáról! Kattints a képre!

A budapesti anyuka cseppet sem volt lámpalázas Nánási Pál kamerája előtt: "Voltam már a kicsivel is családi fotózáson, így nem izgultam, próbáltam természetesen viselkedni. Nánási Pál remek instrukciókat adott, nekem pedig tetszett, hogy pózolhattam a kamera előtt" - mesélte Edit, aki férjével együtt már nagyon várja az átalakításon készült képeket.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.