fashion week kiegészítő cipő táska Lifefashion.hu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg neked is ismerősen cseng a mondás: egy nőnek sosem lehet elég cipője és táskája. Persze ez enyhe túlzás, de tény, hogy egy szép táskára vagy egy pár új cipőre elég nehéz nemet mondani. A Lifefashion.hu ezen a héten segít eligazodni a kiegészítők csillogó útvesztőjében.

Az üzletek hetente szebbnél szebb cipőkkel és táskákkal töltik meg kirakataikat, mi nők pedig sajnos könnyen elcsábulunk egy-egy mutatós darab láttán. Veled is előfordult már, hogy csak otthon jöttél rá: az újonnan beszerzett táska egyik cipődhöz sem megy igazán? Mondhatnánk azt, hogy mi sem egyszerűbb ennél, csak venni kell egy hozzá illő párt, a realitások talaján maradva azonban ez mégsem a legkézenfekvőbb megoldás. A Lifefashion.hu e heti hasznos tanácsai segítenek, hogy a következő bevásárló túrád sikerrel záruljon.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!

Lapos sarkú cipő vállon átvehető táskával

Női táskák esetében elsődleges szempont a praktikum: minél több dolgot elbír, annál jobb. Az viszont egyáltalán nem praktikus, ha egyszerre próbálsz meg zsonglőrködni a mobiltelefonoddal, a kávéddal és a nehéz táskáddal. Ha neked is folyton tele van mindkét kezed, akkor a vállon átdobható táskát neked találták ki. Egy csinos balerinával vagy egy maszkulin lapostalpúval kiegészítve lezser, mégis stílusos szettet varázsolhatsz magadnak. Az már csak hab a tortán, hogy lapos cipőben egész nap kényelmesen rohangálhatsz a városban, miközben bokros teendőidet intézed.


1. MEXX - 12.799 forint, 2. H&M - 2.499 forint
3. Pull & Bear - 6.995 forint, 4. Pull & Bear - 7.995 forint

Tűsarok és clutch

Egy vérbeli elegáns öltözet elengedhetetlen kelléke a magas sarkú cipő. Egy csinos tűsarkút azonban vétek elrontani egy formátlan, jellegtelen táskával - ezért is találták ki a clutch táskát. A clutch név az egy kapoccsal záródó alkalmi táskákat rejti, amik nem annyira tágas méreteikről, mint mutatós dizájnjukról ismertek. Nagybevásárláshoz nem éppen ideálisak, de randevúhoz vagy egy baráti vacsorához tökéletesek. Minden nélkülözhetetlen dolog elfér bennük, amire egy nőnek szüksége lehet: mobiltelefon, pénztárca, szájfény, egy csomag zsebkendő és a lakáskulcsok.


1. Zara - 24.995 forint, 2. Mango - 17.995 forint, 3. Zara - 15.995 forint, 4. Mango - 17.995 forint

Törpesarkú válltáskával

Mind a mai napig töretlen népszerűségnek örvend az egyszerű, ugyanakkor nagyszerű válltáska. Számos méretben beszerezhető, attól függően, milyen alapfelszerelést kívánsz magadnál tartani nap mint nap - legyen szó néhány alapkellékről vagy a fél irodádról. Egy divatos törpesarkúval vagy telitalpú csizmával párosítva maga leszel a megtestesült könnyed elegancia. Csak arra ügyelj, hogy felváltva viseld a jobb és bal válladon, ezzel az egyszerű lépéssel ugyanis megelőzheted a gerincferdülést.


1. MEXX - 12.779 forint, 2. MEXX - 10.649 forint, 3. Björn Borg - 11.980 forint
4. Pull & Bear - 14.995 forint, 5. H&M - 9.990 forint


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.