fashion week díva csipke táska sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg a céges karácsonyi bulira nem kell vörös szőnyegen bevonulnod, de ez ne akadályozzon meg abban, hogy a sztárvilág díváitól less el stílustippeket. A Life.hu megmutatja 2012 partitrendjeit.

Csipke csipkével

A csipkével tele voltak a 2012-2013-as őszi-téli kifutók, szóval nem szabad csodálkoznod azon, ha minden második alkalmi ruha csipkés. Szerencsére nagyon jól lehet a stílusodnak és egyéniségednek megfelelően formálni, így sosem lesz olyan érzésed, hogy önmagaddal jössz szembe a buliban. Hiába visel csipkeruhát Katalin hercegnő, Eva Mendes és Karolina Kurkova is, mind a hárman teljesen más stílust képviselnek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Life.hu tippje: A csipkeruhát egyébként a hétköznapokon is viselheted egy blézerrel és lapos talpú csizmával, az esti buliban pedig sok-sok ékszerrel és magas sarkú cipővel teheted alkalmivá.


1. F&F - 5.900 forint, 2. New Yorker - 3.790 forint, 3. H&M - 5.990 forint
4. Mango - 19.995 forint

Csillogó csodák

Nemcsak 2012 telén, hanem egész évben sláger volt a csillogó, fényes, flitteres anyagból készült ruhadarabok. Az örök fekete mellett a szezon trendszíne, az arany (http://www.life.hu/legytrendi/20120823-divat-trend-osztel-20122013-szin-arany-voros-kek-lila-amelyeket.html) is nagyon kedvelt a sztárok körében. Gaby Espino, Berenice Marlohe ezt, Kristen Stewart pedig a feketét választotta a vörös szőnyegre, de a hatás mindhárom esetben ugyanaz volt: nem tudtuk róluk levenni a szemünket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Life.hu tippje: A csillogó darabok kevés kiegészítővel is megállják a helyüket, de ha szereted az ultranőies, drámai összképet, viselj mellé hangsúlyos fülbevalót vagy karkötőt. A lényeg, hogy ne halmozd a színeket és a stílusokat, mert hiába trend a túlzás, könnyen olcsóvá válhat az összhatás.


1. Mango - 23.995 forint, 2. New Yorker - 3.990 forint, 3. H&M - 8.990 forint
4. F&F - 8.900 forint

Parányi partitáskák

Bella Heathcote színésznő imádja a pirinyó partitáskákat, amelyeknek legfőbb funkciója, hogy elférjen bennük egy rúzs és egy zsebkendő. Ilyen maroktáskákból széles választékot találni a fast fashion márkák kínálatában is a flitteres, csillogó daraboktól kezdve a barokkos csipkésen át a fémes felületű bőrtáskáig.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Life.hu tippje: Egy nélkülözhetetlen pipereszerszám és néhány zsebkendő pontosan elég arra, hogy túlélj néhány órát. Ha ennél több elemből áll a túlélőkészleted, válassz inkább nagyobb méretű borítéktáskát. Egyet ne felejts: feneketlen válltáskával a válladon ácsorogni a buliban nem egyenlő a stílusos megjelenéssel.


1. Mango - 19.995 forint, 2. Zara - 17.995 forint, 3. H&M - 6.990 forint
4. F&F - 3.500 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.