Átalakítunk! Meglepetést okozott családjának Bettina

fashion week frizura haj Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! smink szépség fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Óriási vágyaim nincsenek, csak hogy egyszer ez életben a profik kezelésbe vegyenek" - ezzel a frappáns rímmel kezdte jelentkezését Bettina. A 26 éves lány szerette volna megtudni, hogy mit tud kihozni belőle Nánási Pál és csapata. Az eredmény pedig önmagáért beszél!

"A hajam szó szerint semmilyen sem volt. A fodrászok valahogy sosem találták el a frizurámat, mindig elrontottnak éreztem, amikor kiléptem a szalonból. Ez most nem így történt!" Szofrán Zsolt mesterfodrász levágta Bettina haját és barnás színezővel bolondította meg. Majd a lány lelkére kötötte, hogy gyakrabban szárítsa be a haját, mert nagyon jól áll neki.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj:
Szofrán Zsolt mesterfodrász

Felső: Bershka, szoknya: Our Style Boutique, cipő: Zara, karkötő: Cango and Rinaldi,
karkötő: Stradivarius

Az új frizurához a budapesti lány igazán feltűnő sminket kapott Törköly Anitától. A fekete macskaszemeket és a vörös rúzst az alapvetően visszafogottan sminkelő Betti ugyan nem vállalná be a hétköznapokban, de nagyon tetszett neki. Megfogadta, hogy ezek után bátrabban festi majd a szemeit.

Holdampf Linda stylist egy divatos szoknyát választott, amit - rövidsége miatt - Bettina nem hordhatna a munkahelyén, hiszen banki asszisztensként dolgozik. "Annak ellenére, hogy teljesen szokatlan volt, nagyon bejött a szettem" - mesélte a Life.hu-nak.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

"Otthon elég nagy meglepetést okoztam, de mindenki elégedett volt az eredménnyel. Általában félek a változástól, így kicsit izgultam, de pont az volt a célom, hogy lássam, mivé alakulhatok át. Mindenképpen érdemes volt elmenni, a csapatban mindenki közvetlen és segítőkész volt, én pedig mindent elfogadtam a profiktól."

Tetszik Bettina átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!



Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Sztárok akkor és most! Nézd meg, hogyan változtak meg a hírességek!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.