Magyar plus size siker Londonban

modell kifutó siker magyar plus size London Szkiba Zsuzsanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szkiba Zsuzsannát érte az a megtiszteltetés, hogy pár napja ő lehetett egy világhírű, londoni plus size rendezvény hivatalos európai bloggere.

Zsuzskáról már olvashattatok nálunk korábban is abban a cikkünkben, ahol a legsikeresebb hazai plus size bloggerekről írtunk. Zsuzska nemrég a Loving Your Curves plus size rendezvényen vett részt, méghozzá hivatalos európai bloggerként, és a Pluszos Szépségek projektje előadójaként, ami igen nagy megtiszteltetés volt számára. "A rendezvény szervezői kértek fel erre az igen megtisztelő feladatra. Ezen az eseményen minden a telt nőkről és nőkért volt: divatbemutatókon vettünk részt, szépség, egészség és sport témában előadások voltak, melyek egyikét én tarthattam az önbizalomnövelő foglalkozásommal. Találkoztunk a szakma legismertebb szereplőivel, és persze hírességekkel is. Az esemény további különlegessége a 2. napon megrendezett esküvőkiállítás volt, plus size nőkre szabva. A házigazda Nikki Gomez elismert amerikai plus size modell, fotós és TV-s személyiség volt, akivel jó barátságba is kerültem. Rengeteg videót és képet készítettem, és nagyon büszke vagyok arra, hogy a magyarok is képviseltették magukat az eseményen."

Forrás: Szkiba Zsuzsanna
Forrás: Szkiba Zsuzsanna

Zsuzska ma már leginkább "pozitív testkép aktivistaként" tekint magára, és úgy érzi, egyre fontosabb feladata az, hogy növelje a hozzá hasonló nők önbizalmát, és segítségével mindenki felfedezze azt a bizonyos "pluszt", amit minden nő magában hordoz. "Azt tapasztalom, hogy gyakorlatilag testsúlytól függetlenül itthon nagyon alacsony a nők önértékelése. Pedig ennek nem kellene így lennie. Ha például az öltözködést nézzük, külföldön sokkal bátrabban bánnak a tesükkel a teltebb hölgyek. Itthon azonban azok, akik gömbölyűbbek társaiknál, hajlamosak leplekbe burkólozni és a fekete színt előnyben részesíteni. Hanyagolják a színeket, pedig a jól megválasztott árnyalatok csodákat tehetnek. Csakúgy, mint a közhiedelemmel ellentétben egy testhez simuló ruha. Igenis fel lehet venni ilyan darabokat 40-es méret felett is, csak tudni kell viselni. Fontos, hogy mindannyian megismerjük a saját testünket, a kevésbé előnyös testrészeket ne emeljük ki, de merjünk bátrak és bevállalósak lenni. Persze mindezt megelőzi az a folyamat, melynek eredményeként elfogadjuk saját magunkat, minden egyes kilónkkal együtt" - vallja a szakértő.

Átalakít a Jónő Team: plus size modell lett Ivetthttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130826-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-plus-size-modell-lett.htmlKis híján címlaplány lett a magyar plus size modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130715-masodik-helyezest-ert-el-botos-erika-megsem-o-lesz.htmlPlus size modell lett VV Anikóbólhttp://www.life.hu/legykepben/20130621-molnar-aniko-a-valo-vilag-sztarja-plus-size-modell-lett.htmlCsinosan gömbölyödik a plus size modell pocakjahttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120919-megmutatta-gombolyodo-pocakjat-a-plus-size-modell-amber-rose.htmlMeztelen plus size modell a címlapon üzen hadat a csontsovány modelleknekhttp://www.life.hu/szepulj/20120523-meztelen-plus-size-modell-a-cimlapon-uzen-hadat-a-csontsovany.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.