5 kérdés a szépségről: Ördög Nóra

Fotó: Nánási Pál -
műsorvezető Ördög Nóra Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nóra hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb hazai műsorvezető, a kamerák előtt is mindig tökéletesen fest. Kíváncsiak voltunk, ő hogyan csinálja, mivel őrzi meg bőre szépségét, ragyogását. A Life.hu sorozatában ezúttal Ördög Nóra mesél trükkjeiről, szépségápolási szokásairól. 

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Tőle kaptam a legfontosabbat: a mintát, hogy milyen is egy talpig nő, aki igényes, csinos, mindig megújuló, eredeti.

Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Háromlépcsős, nagyon alapos arctisztítás, és utána hidratáló. Ez sosem maradhat el.

Fotó: Nánási Pál

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Korrektor, pirosító, szempillaspirál, ajakápoló. Ha csak egyet mondhatok, akkor az a pirosító. De ennél jóval nagyobb sminkes szütyővel közlekedem:-)

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

A szolárium.

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

A balerinakonty - csúfnevén: "tusikonty"...

5 kérdés a szépségről: Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20140328-5-kerdes-a-szepsegrol-liptai-claudia.htmlClaudia hosszú évek óta reflektorfényben él, számtalan műsort vezetett már, így a sok sminkből adódóan a bőrére különösen ügyelnie kell. A Life.hu sorozatában ezúttal az egyik legsikeresebb magyar műsorvezető mesél szépségtitkairól.TrendFotó: Hajdú D. András - Origo5 kérdés a szépségről: Tatár Csillahttp://www.life.hu/trend/20140304-5-kerdes-a-szepsegrol-tatar-csilla.htmlCsilla a TV2 Mokkájában már akkor friss és üde, amikor mi még csak épphogy kikászálódtunk az ágyból. Nemrég a közösségi oldalán mutatta meg, hogy smink nélkül is csodásan néz ki. A Life.hu sorozatában ezúttal a műsorvezető mesél szépségtitkairól.TrendOrigo5 kérdés a szépségről: Epres Pannihttp://www.life.hu/trend/20140217-5-kerdes-a-szepsegrol-epres-panni.htmlA gyönyörű magyar modell sportos életmódot folytat, de a szépségápolásra is nagyon odafigyel. Az arcbőre a mai napig tökéletes, de persze neki is van néhány dolog, amire igyekszik minél jobban odafigyelni. A Life.hu sorozatában ezúttal Epres Panni mesélt nekünk szépségápolási szokásairól. TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.