Conchita Wurst is Cannes-ban nyomul

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli -
szakállas nő gála jótékonysági rendezvény Eurovíziós Dalfesztivál Cannes-i filmfesztivál Conchita Wurst Lady Gaga Cannes 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Eurovíziós Dalfesztivál idei győztese sem hiányozhatott a cannes-i filmfesztiválról.

Csillogó estélyiben vette be Cannes-t Conchita Wurst. Az Eurovíziós Dalfesztivál nyertese egy jótékonysági gálán tette tiszteletét, amelyen nemcsak flitteres ruhájával, hanem jellegzetes szakállával is felhívta magára a figyelmet.

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Úgy tűnik, itt még nem érnek véget a 25 éves énekes(nő) meghívásai: a hírek szerint a közelmúltban Lady Gaga kérte meg, hogy csatlakozzon hozzá az artRAVE: The ARTPOP Ball nevet viselő koncertturnéjára.

Cannes-ban gálázott a két legszebb magyar nőhttp://www.life.hu/trend/20140523-mihalik-eniko-es-palvin-barbi-magyar-szupermodellek-cannes-ban-a-amfar-cinema-against-aids-galan.htmlCannes egyik legkiemeltebb kísérőbulija az amfAR gála, amelyen még az is ott van, aki amúgy nem fordul meg a filmbemutatók vörös szőnyegén. 2014-ben Palvin Barbi mellé csatlakozott a másik magyar szupermodell, Mihalik Enikő is.TrendMegérkezett Cannes-ba a világ legszexibb pasija, Ryan Goslinghttp://www.life.hu/intim/20140520-ryan-gosling-szinesz-megerkezett-cannes-ba-a-67-cannes-i-nemzetkozi-filmfesztivalra.htmlAz amerikai színész-rendező is megjelent a francia filmfesztiválon. Természetes, laza és szexi volt – mi imádtuk! Na ná, hogy ő a keddi Napi Hím! IntimMegviccelte a cannes-i szél a színésznőthttp://www.life.hu/trend/20140519-sarah-gadon-kanadai-szineszno-szoknyajat-felfujta-a-szel-cannes-ban.htmlNem sokon múlt, hogy divatbalesetet szenvedett Sarah Gadon kanadai színésznő. Nem ő lett volna a cannes-i tengeri szél első áldozata.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.