Cannes-ban gálázott a két legszebb magyar nő

amfAR gála Palvin Barbara Mihalik Enikő Cannes-i filmfesztivál Cannes 2014
Cannes egyik legkiemeltebb kísérőbulija az amfAR gála, amelyen még az is ott van, aki amúgy nem fordul meg a filmbemutatók vörös szőnyegén. 2014-ben Palvin Barbi mellé csatlakozott a másik magyar szupermodell, Mihalik Enikő is.

Palvin Barbi már megmutatta magát a vörös szőnyegen, ahol készült róla ugyan előnytelen fotó is, mégis hófehér ruhába öltöztetett istennőként tündökölt (Cannes kapcsán szeretjük használni ezt a szót, már csak néhány nap). A vörös szőnyeges antréja után egy nappal az amfAR gálán jelent meg, ez alkalommal tetőtől talpig feketében.

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Mihalik Enikő szupermodell viszont nemet mondott a monokrómra: smaragdzöld ruhát választott, hozzá vörös rúzzsal és hangsúlyos nyaklánccal. A békéscsabai születésű szépség Dean és Dan Caten kanadai divattervezőkkel együtt pózolt.

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Mihalik Enikő vagy Palvin Barbi ruháját viselted volna?

Palvin Barbi és az előnytelen fotó esetehttp://www.life.hu/trend/20140521-palvin-barbara-a-67-cannes-i-filmfesztivalon.htmlTudtuk, hogy megy. Kedden már ott bulizott. Most pedig megmutatta, hogyan kell istennőként állni a vörös szőnyegre. Palvin Barbi nemcsak Cannes-t bűvölte el, hanem bennünket is - az előnytelen fotó által ráaggatott pluszkilók ide vagy oda. Nem is állunk meg egy fotónál!Trend--Drámaian megváltozott Palvin Barbi külsejehttp://www.life.hu/trend/20140514-palvin-barbi-modell-kulseje-teljesen-megvaltozott-es-fekete-demonkent-hodit.htmlA szépséges modell megint megváltoztatta a hajszínét és fekete démonként hódít.Trend--Csibesárga lett Mihalik Enikő hajahttp://www.life.hu/trend/20140129-mihalik-eniko-magyar-szupermodell-sarga-hajszinre-valtott.htmlA sikeres magyar szupermodell közösségi oldalára rakott fel egy fotót új külsejéről. Még szoknunk kell...TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.