Viszlát, gyönyörű loknik! Gisele Bündchen fiús frizurával kampányol

kampány Gisele Bündchen fotó Balenciaga rövid haj divatház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legszebb nőjének nemcsak az alakjára irigykedhetünk, hanem gyönyörű hajkoronájára is. Egy szupermodell azonban nem lenne szupermodell, ha nem tudna valamilyen módon megújulni. Gisele Bündchen váltott.

Gisele Bündchen a világ legjobban fizetett és a világ harmadik legszexisebb modellje a Models.com pillanatnyi listája szerint. Igazi szupersztár, akit általában izmosan, barnán és hosszú hajjal látunk. Gisele azonban ennél sokkal bevállalósabb sztár - nemcsak a munkában, hanem a magánéletben is. Ha arról van szó, lelkesen kampányol a brazil csapat mellett a világbajnokságon. Ugyanekkora lelkesedéssel áll ki a tabunak számító szoptatás mellett is úgy, hogy intim fotót tölt fel az Instagramra.

Forrás: balenciaga.com

Ha a munkáról van szó, akkor pedig hagyja, hogy megszabadítsák legfőbb ismertetőjegyétől: a hajától. Szerencsére így sem veszít erejéből. A Balenciaga divatház legújabb kampányfotóján egy erős, titokzatos és megalkuvást nem tűrő Gisele-t látunk, aki mintha belefáradt volna abba, hogy folyamatosan a külseje alapján ítéljék meg - összetört tükrök előtt ül. Hogy tetszik?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.