New York-ban nem minden modell csont és bőr

Forrás: AFP/Peter Michael Dills -
fashion week plus size modell divathetek plus size New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig divat a plus size! Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a modellalkatúaknál teltebb lányok is a kifutóra léptek a New York-i divathét egy-egy bemutatóján. A klasszikus modellek mellett jó ránézni ezekre a lányokra!

Bár itt még csak most kezdődött az ősz, New York-ban már tavaszt ír a divatnaptár: elkezdődött a New York-i divathét. A ruhák, kiegészítők, sminkek és hajak mellett érdemes megjegyezni azt is, milyen modellek lépdelnek a kifutókon. Bár a lányok többsége még mindig a klasszikus modellek táborába tartozik, a Chromat és a Zana Bayne divatbemutatók modelljei között volt néhány olyan is, akik közelebb álltak a földi halandókhoz. Meg is mutatjuk őket.

Zana Bayne nagy rajongói között van többek között Madonna és Lady Gaga is.

Forrás: AFP/Peter Michael Dills

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 04: A model walks the runway at the Zana Bayne fashion show during Mercedes-Benz Fashion Week Spring 2015 at Milk Studios on September 4, 2014 in New York City. Peter Michael Dills/Getty Images/AFP Forrás: AFP/Peter Michael Dills

Forrás: AFP/Peter Michael Dills

A Chromat egyik ruháját viselte Beyoncé a legendás Super Bowl show-n, de Nicki Minaj is szívesen bújik a divatház egy-egy ruhájába.

Forrás: AFP/Jp Yim

Forrás: AFP/Jp Yim

Forrás: AFP/Monica Schipper

A plus size megtévesztő fogalom

A modellekhez képest kell viszonyítani, hogy ki a plus-size, nem pedig a normál testalkatú emberekhez - írtuk egyik korábbi cikkünkben. Plus size lehet az is, aki tökéletesen megfelel a mai modellek paramétereinek, csak nagyobb a melle vagy két centivel szélesebb a csípője. Csak azért még nem lehet valaki plus size modell, mert van rajta néhány kiló felesleg. A magasság ugyanolyan fontos, mint a normál modelleknél, legyen szép az arca, tökéletes a bőre és legyen meg benne az a bizonyos plusz is, az arányosság pedig kulcsfogalom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.