Csábító színek és különleges árnyalatok - őszi körömlakkmánia

manikűr körömlakk bordó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi más dobná fel a hangulatunkat egy borús őszi napon, mint egy imádnivaló szín a körmünkön? Az élénk pipacspiros és a türkiz lakkok után igazi felüdülés az őszi-téli körömlakktrend, azoknak legalábbis, akik rajonganak a sötétebb árnyalatokért. Kísérletezz velük kedvedre!

Ahogy előkerülnek a szekrényből az őszi-téli ruhadarabok, úgy sötétedik a körömlakktrend is. Tavaly óta töretlen népszerűségnek örvendenek a fémes árnyalatok, a bordó örök klasszikus, de lássuk, melyek azok a színek, amik idén kerültek fel a "trendlistára" - Esztergályos Viktória manikűröst faggattuk a témában. "2014 őszi körömlakktrendjében hódít a mély burgundivörös, a farmerkék, az olajzöld, de a fenséges aranyszín és a metálos ólomszürke is rendkívül divatos. A texturált, azaz a homok hatású lakkok is egyre népszerűbbek, szerencsére ma már rengeteg színből válogathatunk." Mutatjuk is, miről beszélt a szakértő.

Forrás: Instagram/pshiiit_polish, Louboutin

Bordó - az örök kedvcenc

Esztergályos Viktória személyes kedvencei idén ősszel a nőies vörösek és bordók, amik vonzzák a tekintetet - igazi dívának érzi tőle magát az ember.

1. Bobbi Brown, 2. The Body Shop, 3. Aden, 4. Catrice, 5. Rimmel, 6. Lancome

Nude lakkok - ha valami semlegesre vágysz

A természetesebb körmök kedvelőinek sem kell aggódniuk, ugyanis még mindig reneszánszát éli a nude körömlakk. Viki szerint ha igazán stílusos szeretnél lenni, a körmök közepére függőlegesen húzz egy-egy vékony csíkot egy sötét tónusú lakkal. Ha diszkrétebb mintára vágysz, akkor csupán egy-egy körmödet is díszítheted.

1. Essence, 2. Aden, 3. Guerlain, 4. Opi, 5. Estée Lauder, 6. MAC

Fémes színek - elegánsak és nagyon különlegesek

A fémes árnyalatok tavaly óta népszerűek - idén próbáld ki a félhold manikűrt fémes színekből, nagyon menő lesz!

Milyen körömforma hódít idén ősszel?

"A körömformák tekintetében a természetesebb vonal felé mozdult a divat, azaz az ovális illetve a legkerekített szélű kocka forma a legjobb választás. Mindkét fazonra jellemző, hogy a legtöbb hölgy kezén jól mutat, ugyanis a hosszabb körömágyat kihangsúlyozza, a rövidebbet pedig optikailag nyújtja" - meséli Esztergályos Viktória.
1. Bobbi Brown, 2. Clinique, 3. Guerlain, 4. MAC, 5. Miss Sporty, 6. Catrice, 7. Opi

Olajzöld és farmerkék - a 2014-es ősz slágerei

Ha unod a bordót és a nude árnyalatokat, kísérletezz szokatlan színekkel - nem is hinnéd, milyen jól mutatnak a körmökön. Királykék, farmerkék, olívazöld, fenyőzöld - egytől egyik álomszépek, és több ruhával kombinálhatók, mint hinnéd!

1. Yves Saint Laurent, 2. Catrice, 3. BeYu, 4. Estée Lauder, 5. The Body Shop, 6. Essence, 7. Maybelline, 8. Rimmel

A szerző kedvence

"Szeretem a nyári lakkok élénk színeit, de a sötét árnyalatok a nagy kedvenceim. Régen sosem tudtam volna elképzelni, hogy mondjuk sötétbordó legyen a körmöm, pár éve azonban imádom ezt a színt. Nemrég sötét farmerkék körmöket lakkoztam, meglepően jól passzolt szinte az összes szettemhez, most pedig az olívazöldön lesz a sor. A matt árnyalatokat kedvelem a legjobban, néha azonban egy-egy körmömet megbolondítom egy kis csillámmal vagy egy árnyalatban más színnel."

Szexisek, híresek és gyönyörűek: 4 Chanel-arc a 2000-es évekbőlhttp://www.life.hu/trend/20141016-chanel-numero-5-parfumot-vilagsztarok-reklamoztak-brad-pitt-gisele-bundchen-estella-warren-audrey.htmlA Numero 5 nemcsak a Chanel, de valószínűleg a világ egyik legismertebb parfümje immár 1921 óta. Az elmúlt majd' száz évben számos világsztár volt a termék arca, a legújabb kampányban a gyönyörű Gisele Bündchen kápráztat el bennünket. Nem tagadjuk, mi is imádjuk a Chanel-reklámokat, így meg is mutatjuk négy kedvencünket a 2000-es évekből. TrendOrigoBakiparádé a köbön - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20141017-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jessica-alba-reese-witherspoon.htmlGyönyörű kismamák, apróbb bakik és nagy mellényúlások fűszerezték a hetet, a legstílusosabb kiegészítőt pedig egy európai királyné viselte. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. Trend--Őszi farmermánia - válogass 10.000 forint alatt!http://www.life.hu/trend/20141007-divat-es-trend-meno-es-divatos-farmerok-oszre.htmlNem múlhat el szezon legalább egy új farmer beszerzése nélkül. Ha nem akarsz drágán szert tenni egy-egy trendi darabra, akkor is van miből válogatnod - mutatunk néhány idei farmert 10.000 forint alatt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.