Kim Kardashiannak a melle, a csúnyája és a lába is szőrös

Forrás: Instagram/kimkardashian -
kim kardashian szőr bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó hír, hogy legalább takarja a valami a formás celebdíva intim részeit, de vajon hány kisnyuszinak kellett meghalnia, hogy Kanye West neje ebben a szőrös bikiniben jöhessen ki a hóra?

Ki ne emlékezne arra szürke, novemberi hétre, amikor napokon keresztül csak Kim Kardashian meztelen képeit láthattuk a neten és a közösségi oldalakon? Kim most kevésbé sokkoló, de megint érdekes beállítást választott, a hóban áll egy szál szőrös bikiniben és egy bundacsizmában.

Boots with the fur... Forrás: Instagram/kimkardashian

Repkednek a mínuszok, elkél a meleg holmi, de kedvencünk nyilván csak a legfontosabb testrészeit védi. Így pusztán a melleit, a csunyáját, valamint a lábait melegíti.

Furkini by Kanye Forrás: Instagram/kimkardashian

És a legjobb, a Baby it's cold outside..... című közeli:

Forrás: Instagram/kimkardashian

Amber Rose nem áll le: azért is megmutatja, hogy jobb a teste, mint Kim Kardashianéhttp://www.life.hu/news/20150120-amber-rose-bikiniben-sokkol.htmlAmber Rose-t bikiniben fotózták a strandon. Talán nem kellett volna.News--Kim Kardashian Pamela Andersont utánozza a Vogue-banhttp://www.life.hu/trend/20150112-kim-kardashian-ujra-a-vogue-magazin-cimlapjara-kerult.htmlVisszafogott, majdhogynem unalmas lett Kim Kardashianhoz képest az ikonikus magazin vele készült divatanyaga. Ismét a címlapon a valóságshow-sztár!TrendOrigoFelismered? Kim Kardashian legújabb címlapfotója több, mint meglepőhttp://www.life.hu/trend/20150104-kim-kardashian-a-love-magazin-cimlapjan-felismerhetetlen.htmlA celeblány szereti sokkolni a népet - ezúttal a Love magazin címlapján pózol, gyakorlatilag felismerhetetlenül. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.