Nézd meg, milyen punk volt Cinthya Dictator!

Forrás: Facebook/TV2 -
tinilány fotó punk TV2 extrém Cinthya Dictator Varga Viktor Éden Éjjel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tinikori fotó került elő az Éden Éjjel műsorvezetőjéről. Az biztos, hogy ezt a képet elnézve leszögezhetjük, Cinthya Dictator nem volt egy átlagos tinilány.

Ahogy a Life.hu is megírta, Cinthya szereti a külsejét átalakítani és ezeket fotókon megörökíteni. A műsorvezető fiatalabb korában is határozott irányvonalakat képviselt, ami a külsejét illeti: a punk felszerelés, a tupírozott, kétszínű haja bizonyítja, már akkor sem volt egy átlagos lány.

Forrás: Facebook/TV2

A rajongók közül volt, akinek tetszett ez a fotót: „Szeretem, mert nem tucat, egyéniség és még esze is van", és volt, akinek ez már túl sok: „Kedves lány és okos! De stílust válthatna öltözködésben!"

Bizarr fotó Cinthyről

A Life.hu cikkében megnézheted Varga Viktor exének legextrémebb fotóját, amit az énekessel való szakítása ihletett.
Dobó Kata becsavarodotthttp://www.life.hu/trend/20150303-dobo-kata-szineszno-gondor-hajat-villantott-utoljara-a-miniszter-felrelep-cimu-filmben-nezett-igy-ki.htmlRetrohajat villantott a színésznő, akit rég láthattunk göndör hajjal. Dobó Kata 20 éve szerepelt A miniszter félrelép című filmben, de mintha azóta egy év sem telt volna el.Trend--Rá sem ismertünk Andelic Jonathanra, aki megvált a szakállátólhttp://www.life.hu/trend/20150302-andelic-jonathan-az-rtl-klub-x-faktor-enekese-megvalt-szakallatol-es-teljesen-megvaltozott-a-kulseje.htmlAz X-Faktor énekese úgy döntött, egy kis „arcfrissítéssel" turbózza fel a külsejét. Mi alig ismertünk rá Jonathanra szakáll nélkül.Trend--Szexi vagy ciki? Zimány Linda óriásira rúzsozta az ajkaithttp://www.life.hu/trend/20150226-zimany-linda-modell-oriasira-sminkelte-a-szajat-a-kommentelok-kiakadtak.htmlSzinte rá sem lehet ismerni azon a fotón Lindára, amelyet nemrég osztott meg közösségi oldalán. A szája szinte eltorzult a rúzstól - vajon mit takargat a modell?Trend--Szabó Zsófi utánozza Tatár Csilláthttp://www.life.hu/trend/20150224-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-lemasolta-tatar-csilla-az-mtva-a-dal-musorvezetojenek-a.htmlA színésznő egy fotózás kedvéért letisztult pasztell sminket kapott. A kommentelők szinte azonnal beindultak és többen azt írták: Tatár Csillásra sminkelték Szabó Zsófit.Trend--Dobó Kata becsavarodotthttp://www.life.hu/trend/20150303-dobo-kata-szineszno-gondor-hajat-villantott-utoljara-a-miniszter-felrelep-cimu-filmben-nezett-igy-ki.htmlRetrohajat villantott a színésznő, akit rég láthattunk göndör hajjal. Dobó Kata 20 éve szerepelt A miniszter félrelép című filmben, de mintha azóta egy év sem telt volna el.Trend--Egy jó tavaszi kabát mindenkinek kell! Így válaszd ki a tökéletesethttp://www.life.hu/trend/20150303-tavaszi-kabatok-2015-re-mit-mond-a-stylist-milyet-erdemes-viselni-milyen-alakra.htmlMár alig várod, hogy a szövetkabátodat, a pufidzsekidet, esetleg a bundádat valami könnyű, tavaszi darabra cseréld? Mi is így vagyunk ezzel, ezért nem is indulhat a tavasz kabátmustra nélkül. Szemes Nóra személyi stylistot faggattuk arról, melyek azok a darabok, amik nem hiányozhatnak a tavaszi ruhatárból, és arról, hogy mit viseljenek a nőies vagy éppen fiús alkatú hölgyek idén tavasszal.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.