Rá sem ismertünk Andelic Jonathanra, aki megvált a szakállától

X-Faktor Andelic Jonathan szakáll RTL Klub borotválkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor énekese úgy döntött, egy kis „arcfrissítéssel" turbózza fel a külsejét. Mi alig ismertünk rá Jonathanra szakáll nélkül.

Ahogy a Life.hu is megírta, Jota az X-Faktor ötödik élő show-jában búcsúzott a nézőktől. Az énekes azóta szépen építgeti a karrierjét. Legutóbb pedig új külsején akadtunk fenn, és egyelőre nem tudjuk eldönteni, sármosabb-e szakáll nélkül Jonathan.

"Rám fért már egy kis arcfrissítés! De mint mondják: 'Ebcsont beforr', úgy archaj kinő! Azt hiszem, ez így logikus" – írta a kép mellé Jota.

/1411/Szak_20141112171319

A szakáll újra szexi! De mikor is lett az?

A szakállas, bajuszos, gyakran tetovált macsók elözönlötték az internetet, sőt ma már az utcákon is felbukkannak. De mikor és miért lett divat a szakáll a fiatal férfiaknál? Ennek a témakörét jártuk körbe. Buksz a szakállas pasikra? Tudtad, hogy társkereső oldal indult azoknak, akik imádják a szakállas pasikat?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.