szépségápolás Kovács Kati olimpikon kajak bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteget sportol, emellett egy pár hónapos kislány büszke édesanyja. De vajon mennyi ideje van arra, hogy odafigyeljen a bőre ápolására? A Life.hu sorozatában ezúttal a háromszoros olimpiai bajnok kajakos Kovács Katalin mesél szépségtitkairól. 

1. Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Anyu mesélt nekem a grapefruitmagolaj szuper hatásairól. Szerencsére sosem volt problémás a bőröm, de pár alkalommal, amikor viszont kellett, használtam, és nagyon sokat segített!

Forrás: Origo

2. Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Az igazság az, hogy nem nagyon használok krémeket, szerencsére jó adottságokkal rendelkezem, és nincs szükségem semmiféle kencére. Reggelente langyos vízzel mosom meg az arcomat, ez frissít fel igazán.

3. Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Túl sok mindent nem hordok magamnál, de mivel nagyon érzékeny a szemem, van egy hiperérzékeny szemre való arclemosóm, ami mindig nálam van. Ez jól jön, ha ki vagyok sminkelve, és már nagyon zavar a szemfesték.

4. Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Ha valaki túlzásokba esik - legyen szó akár sminkről, szoláriumról, bármiről. A természetesség híve vagyok, és vallom, hogy a kevesebb néha több.

5. Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Szeretem az élénk tavaszi színeket! Régebben nem nagyon tudtam magamon ilyeneket elképzelni, mostanában azonban egyre bátrabb vagyok. A türkiz-sárga kombinációja nagy kedvencem, legyen szó ruhákról, sminkekről, körömlakkokról.

Kovács Katalinnak a gyerek az első! Az olimpikon április 4-én, 14.25-kor mesél az anyaságról és a helyes időbeosztásról a LifeNetwork műsorán!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.