Rá sem lehet ismerni Dakota Fanningre: Tudtad, hogy már 21 éves?

Forrás: AFP/Dave Kotinsky -
színésznő Dakota Fanning Elle Fanning Tribeca filmfesztivál gyerekszínész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régen hallottunk már Dakotáról, akiről legutóbb azt találgatták, vajon egy párt alkotnak-e Robert Pattinsonnal. Nos, az már bebizonyosodott, hogy a fiatalok nem járnak, az egykori gyerekszínész mellett azonban nem mehetünk el szó nélkül.

Az idősebbik Fanning testvér, aki idén február 23-án immáron 21 éves lett, felnőtt nővé cseperedett az évek során. Az amerikai színésznőt most a Tribeca Filmfesztiválon kapták lencsevégre, a Franny címú film premierjén:

Forrás: AFP/Dave Kotinsky

Nevetséges fejfedőt viseltek a sztártestvérek:

A Fanning testvérek általában fel tudnak öltözni jól, de tény, hogy nem feltétlenül a hétköznapi darabokat részesítik előnyben. Ezek a sapkák például nevetségesek.
Furcsa harisnyaruhában pózol a Kim Kardashian-alkatú Kylie Jennerhttp://www.life.hu/trend/20150419-kylie-jenner-aki-latszolag-is-kim-kardashian-rokona-atlatszo-harisnyaruhaban-vol.htmlKylie Jenner, aki le sem tagadhatná, hogy a Kardashian klán tagja, igen különleges szerelésben mutatkozott.Trend--Ide velük, de azonnal! - Álomtáskák tavaszra, magyar tervezőktőlhttp://www.life.hu/trend/20150416-divat-es-trend-taskak-tavaszra-magyar-tervezoktol.htmlHa kiválaszthatnád álmaid táskáját, mi lenne az? Egy klasszikus kis Chanel? Egy stílusos Hermés? Egy trendi Furla? Idén tavasszal ne csak világmárkákban gondolkodj, hiszen itthon is készülnek csodás darabok. Meg is kérdeztünk néhány hazai tervezőt, mivel készülnek idén tavasszal, és megmutatjuk kedvenc táskáinkat is. Trend--Kelly Brook kerek feneke és dekoltázsa is megérkezett a Coachella fesztiválrahttp://www.life.hu/trend/20150419-kelly-brook-kerek-feneke-es-dekoltazsa-is-megerkezett-a-coachella-fesztivalra.htmlA kebelcsoda, aki legutóbb sminknélküli fotót posztolt, most megint ultradögös.Trend--Együtt csapatta Los Angelesben Zimány Linda és Palvin Barbarahttp://www.life.hu/trend/20150419-zimany-linda-es-palvin-barbara-egyutt-buliztak-los-angelesben.htmlZimány Linda Instagram oldalának tanúsága szerint együtt múlatta az időt a két díva az angyalok városában.TrendOrigoHa tépkedet a hajadat, gyorsabban nő? Úgy tűnik, igen!http://www.life.hu/trend/20150417-eroteljesebb-novekedesre-keszteti-a-hajat-a-tepkedes.htmlEgy amerikai kutatásból az derült ki, hogy a hajszálak pontos terv szerinti kitépkedése felgyorsíthatja a hajnövekedést. Jól hangzik, nem igaz?TrendThinkstockJessica ismét divatot diktál - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150417-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jessica-alba-sarah-jessica-parker-olivia-wilde.htmlKi örömmel, ki rémülettel veszi tudomásul, hogy igenis visszatértek a bő szárú nadrágok, ezt pedig Hollywood legstílusosabb Jessicái a héten be is bizonyították. De csodás kreációkban és divatbakikban sem volt hiány - következzen a Life.hu heti stílusmustrája. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.