Nagyon ciki: a Dolce & Gabbana szerint mexikói a kalocsai minta

Forrás: Facebook/Dolce & Gabbana -
olasz hagyományos Magyarország Dolce&Gabbana Mexikó kalocsai minta kapszulakollekció divatház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kicsit el van tévedve a világhírű olasz divatház, aki szerint a mexikói népviselet valójában a hagyományos kalocsai mintának felel meg.

Nem tudjuk eldönteni, melyik a jobb: vajon tájékozatlanság, vagy inkább pofátlanság, hogy a Dolce&Gabbana nemrég közzétett kapszulakollekcióját mexikóinak bélyegzi, miközben valójában a világhírű magyar kalocsai minta díszíti a Harper's Bazaar magazinban megjelent darabjait?

Forrás: Facebook/Dolce & Gabbana

A népszerű hungarikumért, amelybe Beyoncé is öltöztette már szeme fényét, a magyar kommentelők álltak ki az olasz divatház hivatalos Facebook oldalán. Még ha tévedésről is van szó, a mexikói népviselet meg sem közelíti a divatfotókon látottakat, szóval duplán ciki a dolog.

Forrás: Facebook/Dolce & Gabbana

A tervezőpáros egyik tagja, Stefano Gabbana egyébként egy éve járt Budapesten, és Instagram oldala alapján látszott, mennyire mély benyomást tett rá a magyar főváros és kultúra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.