Kabáttal takargatja magát a meztelen Katy Perry

Forrás: Instagram/Katy Perry -
fashion week kampány kollekció Katy Perry meztelen vetkőzés Moschino
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A popénekesnő kampányarc lett, ennek örömére vetkőzött egy kicsit lengébbre.

Ütősre sikeredett a Moschino legújabb kollekciójának kampánya, amelyben maga Katy Perry vetkőzött le a divatmárka kedvéért.

Forrás: Instagram/Katy Perry

A popénekesnőnek, akinek a jelek szerint eddig tartott a hidrogénszőke hajszíne, feltehetően már meggondolta magát korábbi fogadalma kapcsán, amely szerint kolléganőivel szemben ő nem meztelenkedésével szeretné felhívni magára a figyelmet, hanem a zenéjével.

Provokáció és szex - Betiltott divatkampányok

A divat sosem volt és sosem lehet teljesen mentes a szexualitástól, a provokációtól, amely egy-egy termékhez készült kampányfotón is rendszeresen megjelenik. A reklámügyi hatóságok sokat megengednek a divatházaknak, de van, amikor nem kockáztatnak, és a kétértelmű vagy túlzottan erős fotók és videók a kukába kerülnek. Szerencsére az internet bugyraiból sok mindent elő lehet bányászni, így ITT megmutathatunk néhány kampányt azok közül, amelyeket 2000 után tiltottak be.
Katy Perry plasztikmacskává válthttp://www.life.hu/trend/20150512-katy-perry-macska-jelmezben-allt-szinpadra.htmlAz énekesnő májusban Ázsiában koncertezett, természetesen a legextrább fellépőruhákban, mint például egy lila plasztikmacska jelmez.Trend--Így kényezteti Pippa Middleton az unokahúgát, Sarolta hercegnőthttp://www.life.hu/trend/20150615-pippa-middleton-cuki-kislanyruhakat-vett-unokahuganak-sarolta-hercegnonek.htmlMég csak 6 hetes a nővérének, Katalin hercegnének a másodszülött gyermeke, a kis Sarolta, de Pippa Middleton máris elhalmozza a csöppséget szeretetével és új ruhácskákkal.Trend--Hová tűnt a szemöldöke? Extrém külsőre váltott Katy Perryhttp://www.life.hu/trend/20140620-katy-perry-zold-haja-es-kifeheritett-szemoldoke.htmlKifehérített szemöldökkel pózol a kamerának az énekesnő. Azért a fején lévő kontyszerűségekről is érdemes beszélni pár szót.TrendOrigoVolt idő, amikor a hercegné inkább vetkőzött, mint öltözködötthttp://www.life.hu/trend/20150615-sofia-hellqvist-svedorszag-ujdonsult-hercegneje-bikinis-fotosorozata.htmlBár az újdonsült svéd hercegné, Sofia Hellqvist Katalin hercegnének öltözött az esküvőjén, mi találtunk néhány rég elfeledett fotót abból az időből, amikor Károly Fülöp egykori glamourmodell felesége a kevesebb ruhát részesítette előnyben.Trend--Kikötözte Madonnát Katy Perryhttp://www.life.hu/trend/20140522-madonna-es-katy-perry-erotikus-fotozasa-a-v-magazinban.htmlA két énekesnő a V magazin kedvéért öltött magára egy kis csipkét és bőrt, hogy aztán szado-mazósat játszhassanak egymással.TrendOrigoMitől ilyen sima Keith Urban arca?http://www.life.hu/trend/20150612-keith-urban-is-a-botox-hive-lett-es-gyanusan-sima-az-arca.htmlÚgy tűnik, Keith Urban nem csak hogy leszidná feleségét, Nicole Kidmant a botoxkezeléseiért, hanem még ő is rákapott az ízére. Legalábbis ilyesmiről árulkodik ráncmentes arca.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.