Lady Gaga egy szál melltartóban sétálgatott - és még abból is kilógott mindene

mell szexi melltartó Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányhős Lady Gagától mi mást is várhattunk volna egy borús szerda reggelen? Ismét meghökkentő öltözékben vonult végig az utcán, a lesifotósok legnagyobb örömére - már ha ez a szett öltözéknek minősül. 

A 29 éves énekesnő egy farmersortban és egy csipkés melltartóban lépett utcára. És ez még nem elég: úgy tűnik, hogy a cicifixből egy számmal kisebb méretet választott, hiszen a fotókon jó látható, hogy a mellei még ebből is kikandikálnak. Egy drapp színű blézert ugyan vitt magával az útra, de valószínűleg túl meleg lehetett, mert azt éppen csak a vállára dobta. A képeket ITT nézheted meg.

Forrás: AFP

Stefani Joanne Angelina Germanotta, művésznevén Lady Gaga (New York, 1986. március 28.) többszörös Grammy-díjas olasz származású amerikai énekesnő, dalszerző, táncos, üzletasszony, színésznő, zenei producer, divatdiktátor, filantrópus és meleg-jogi aktivista, a jelenkori popzene egyik legjelentősebb alakja.

Mit gondolsz Lady Gaga stílusáról?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.