Az ételfotó már ciki, az új Instagram-hype a kávé

Forrás: Thinkstock -
őrület kávé Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagram profilokon túlnyomórészt ételt, italt, cuki kutyákat és macskákakat, illetve jó néhány szelfit láthatunk. Az új őrület ezt mind egyesíti.

Már nem elég egy szendviccsel szelfizni, vagy csak lefotózni a legdivatosabb helyen fogyasztott cappuccinót, de az biztos, hogy az új divat elengedhetetlen kelléke egy kávé. Lehet az tejes, tej nélküli, habos vagy akár papírpoharas.

Forrás: Instagram

Min ügyködnek mostanság a baristák?

El sem tudod képzelni a reggeleket egy bivalyerős eszpresszó vagy egy habos kapucsínó nélkül? Eláruljuk,min ügyködnek mostanság a baristák.

Újabban a kávét felülről illik fotózni, de kizárólag úgy, hogy belőlünk is látszódjon egy kis részlet. A képre kerülhetnek divatos kiegészítők, belógó kutyalábak, macskafarkak, még egy kávésbögre, (felülről fotózva) amiből épp egy haver fogyasztja a feketéjét.

Forrás: Instagram/ Oravecz Nóra

Az ágyban vagy szőnyegen megiszogatott ital az abszolút aduász.

Borosta- és kapucsínóhájp: Nálunk is gőzölög már a Men and Coffee trend


Míg az isteni kávéillat és egy bögre igazi fekete okot ad arra, hogy kikelj az ágyadból, addig egy dögös, félmeztelen, lumberszexuális jegyeket viselő férfi inkább arra buzdít, hogy benne maradj. A látszólagos ellentmondás ellenére új trend van kibontakozóban. Nem is kell hozzá más, csak egy szexi pasi, egy bögre kávé és egy jól megválasztott Insta-effekt. Itt írtunk róla korábban.

/1503/A_leg20153916486Ajajaj! Testes magyar előadóművész öltötte magára Britney Spears harisnyaruhájáthttp://www.life.hu/trend/20150708-snowflake-magyar-enekesno-britney-ruhajaban.htmlEgy hazai énekesnő, Snowflake a fejébe vette, hogy a világ legnagyobb popsztárja lesz. Ennek érdekében fel is kapott egy csinos harisnyaruhát, és klipet is forgatott. Trend--Mély dekoltázzsal strandol Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/trend/20150707-debreczeni-zita-furdoruhaban.htmlDebreczeni Zita a hatalmas hőségben vízparton hűsöl, ráadásul igen csinosan. Trend--Micsoda átalakulás! Dögös, világos hajra váltott Szandi?http://www.life.hu/trend/20150707-szandinak-uj-haja-van.htmlHihetetlen átalakuláson ment keresztül Szandi, aki fekete tincseit nyáriasabb, világos tónusra cserélte. Trend--Micsoda kebelcsoda! Baukó Éva behajolthttp://www.life.hu/trend/20150707-bauko-eva-dekoltazsa.htmlBaukó Éva tudja, hogy csináljon a harmincnyolc fokból negyvenet. Trend--Nyári divat a javából: Itt a csizmandálhttp://www.life.hu/trend/20150617-csizma-szandalt-keszit-egy-amerikai.htmlNem valószínű, hogy láttunk már ennél rondább cipőt, pedig jó pár divathullám átsöpört már a világon.Trend--Ada szexi bikinis szelfit posztolthttp://www.life.hu/trend/20150607-ada-szexi-bikinis-szelfit-posztolt.htmlAda odatette magát a vízparton. Dögös képpel lepte meg a rajongókat.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.