Így még biztosan nem láthattad Elizabeth Hurley-t

filmszerep dekoltázs Elizabeth Hurley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anglia egy fiktív uralkodóját alakítja legújabb filmjében Elizabeth Hurley, aki az egyik jelenet kedvéért hatalmas kalapban és mélyen dekoltált ruhában pattant egy golfozáskor is használt négykerekű jármű mögé. 

Hihetetlen formában van az ötvenéves filmsztár, aki legújabb filmjét forgatja éppen, melyben egy elég formabontó uralkodót alakít. Elizabeth Hurley szerepétől az sem áll távol, hogy egy golfozáskor is használt, négykerekű jármű volánja mögé pattanjon mélyen dekoltált ruhában és hatalmas kalapban.

A látvány magáért beszél:

Forrás: Instagram/ Elizabeth Hurley

A színésznő egyébként egy interjúban elmondta, hogy karaktere megformálásához rengeteg inspirációt nyert Diana hercegnő életéből. Már alig várjuk, hogy a filmvásznon is viszontlássuk!

Felismered, melyik 90-es évekbeli sorozat sztárjai pózolnak a képen?http://www.life.hu/sztarok/20150801-lucy-lawless-es-renee-o-connor-a-xena-a-harcos-hercegno-sorozat-sztarjai-igy-neznek-ki-ma.htmlKi ne emlékezne a 90-es évek sikersorozatára, a Xéna, a harcos hercegnőre? Az alkotás két főszereplője most újra összeállt, igaz, csak egy kép erejéig. TV + SztárokOrigoÍgy csapatta Sarka Kata Hajas László szülinapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20150801-sarka-kata-nagyon-csapatta-hajas-laszlo-szuletesnapjan.htmlAhogyan arról korábban már beszámoltunk, a napokban lett 60 éves Hajas László, sztárfodrász. A születésnapi buliján Sarka Kata is tiszteletét tette.TV + Sztárok--Cipő halála után két évvel sincs nyugalom a Republic háza tájánhttp://www.life.hu/sztarok/20150801-cipo-halala-utan-sem-nyugodtak-le-a-kedelyek-a-republicnal.htmlMég mindig nem csillapodtak a kedélyek a Republic együttesnél, amely szeptember 19-én ünnepli majd fennállásának 25. évfordulóját. A régi tagok közül ugyanis nem mindenki hajlandó színpadra lépni a jeles ünnepen. TV + SztárokOrigoBámulatos! Így festenének a Disney-hősök élőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20150731-bamulatos-grafikak-arrol-hogyan-festenek-a-disney-hosok-eloben.htmlEgy ismeretlen, de hihetetlenül tehetséges grafikus eljátszott a gondolattal, hogy néznének ki a Disney-hősök a való életben. Bámulatos képeket készített gyerekkorunk legismertebb szereplőiről.TV + SztárokOrigoEl sem hinnéd, mitől tört rá a frász Károly hercegre és Kamillárahttp://www.life.hu/sztarok/20150801-karoly-hercegre-es-kamillara-egy-sas.htmlEgy uralkodó már megszokhatta, hogy minden bokorból veszély leselkedhet rá, szinte bármikor merénylet áldozatává válhat. Arra azonban, ami Károly herceggel és hitvesével, Kamillával történt, senki sem volt felkészülve. TV + Sztárok--Nagy Ervin: "A barátaim 50 százaléka meleg"http://www.life.hu/sztarok/20150730-nagy-ervin-baratainak-50-szazakeka-meleg-bemutatkozott-a-zsuzsi-e-vagy-kampany.htmlNyitottság, tolerancia, a szeretet szabadsága - ezek jegyében indította útjára legfrissebb kezdeményezését Lakatos Márk, stylist. A Life.hu riportere is ott volt a projekt bemutatásakor, ahol többek közt Nagy Ervin színészt is mikrofonvégre kapta. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.