Így változott a menyasszonyi frizuratrend 60 év alatt

fashion week esküvő frizura haj videó menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy múlnak az évek, úgy változik a világ és vele a divat is. Egy azonban örök: minden menyasszony ragyogni szeretne életének legfontosabb napján.

Korábban már megtudhattuk, hogyan változott a női szépségideál, hogy milyen frizurákat hordtak a különböző korok lányai és asszonyai, sőt, még a férfiak ciki és kevésbé gázos viseleteit is bemutattuk. A következő videó azonban nem csupán az elmúlt 60 év frizuratrendjeit foglalja össze 2 percben, hanem még az elkészítésük rejtelmeibe is beavat:

Új frizura! Szabó Zsófi barnára váltotthttp://www.life.hu/trend/20150413-szabo-zsofi-barna-egyenes-hajra-valtott.htmlAnnak idején, amikor a TV2 Jóban Rosszban című sorozata miatt rövidre vágatta hosszú, szőke haját, a fél ország ledöbbent Szabó Zsófi új külsején.TrendOrigoRövidre vágatta haját Tóth Gabi - Igazi kaméleonhttp://www.life.hu/trend/20150804-rovidre-vagatta-hajat-toth-gabi.htmlFodrásznál járt Tóth Gabi, majd az eredményt azon nyomban meg is mutatta az Instagramon követőinek. Fotó: Margitay Klára/Life.humiddleon21641443Trend--Shia LaBeouf frizurakatasztrófáján röhög most a világhttp://www.life.hu/trend/20150417-shia-labeouf-szinesz-hajaval-valami-komoly-gond-van-tusi-gondor-es-lofarok-egyszerre.htmlEgyszerre bongyori, tüsi és fonott-lófarkas Shia hajkölteménye, amit nem igazán lehet hová tenni...Trend--Madonna lánya szörnyű hajszínre váltotthttp://www.life.hu/trend/20150801-madonna-enekesno-tinedzser-lanya-lourdes-szornyu-lila-hajszinre-valtott.htmlLourdes igazi vadóc tinédzser, de ezúttal túl messzire ment.Trend--Viszlát, szexistennő-frizura! Scarlett Johansson anyukásra vágatta a hajáthttp://www.life.hu/trend/20140730-scarlett-johansson-terhes-szineszno-levagatta-a-hajat-rovidre.htmlÚgy látszik, Scarlett Johanssont is utolérte az "anyuka leszek, hát levágatom a hajamat" gondolat. A színésznő idén egyszer már levágatta a haját és úgy tűnik, nem áll meg: még rövidebb frizurára váltott. Hol vannak már azok a hirtelenszőke Monroe-loknik?Trend--Őrület! Új trend terjed: a hajszövéshttp://www.life.hu/trend/20150731-hajba-szonek-mintakat-uj-divat.htmlAzt hiszed, még a hajfonás a divat? Tévedsz! Hódíts hajszövéssel a nyári fesztiválokon, de csak, ha nagyon bevállalós vagy. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.