Natúr smink fesztiválra? Csak azt ne! Kísérletezz kövekkel, színekkel, extra holmikkal!

fesztivál Sziget2015 smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már biztosan tudod, hogyan készül a tökéletes fesztiválsmink, most azonban Larion Oscartól azt is megtanulhatod, milyen extra kellékeket használhatsz még a tökéletes bulisminkhez. 

Színt a pillákra!

A színes szempillaspirálok az idén nagyon divatosak, mindenképp a szemszínedhez válaszd ki a megfelelőt! Barna szeműeknek ideális választás a lila vagy a kék szempillaspirál. Kék szemhez a türkizkék vagy zöld és az élénk kék változat illik. Zöld szemhez tökéletes a lila, a smaragdzöld, az almazöld. Ha pedig merészebb dolgokra vágysz, engedd el a fantáziád!

Sötétebb pillákon jól mutatnak a világos árnyalatok, mint például a rózsaszín, zöld, sárga, lila, kék és az arany.

Forrás: Thinkstock

Világosabb pillákon szinte minden árnyalat fantasztikusan mutat: próbáld ki az élénkzöldet, a türkizeket, a lilát, a kéket. A színes szempillaspirálokat használhatod önmagukban, így kifejezőbb lesz a szemszíned. Ha vibráló hatást szeretnél elérni, akkor tegyél fel egy alapréteg feketét, majd a száradás után mehet a pillák hegyére a választott szín.

Izgalmas tusvonalak

Ha drámaibb hatást szeretnél elérni, akkor a kedvenc színes szempillaspirálod mellé tehetsz harmonizáló színű vagy fekete szemceruzát, de akár szemhéjpúdert is. Önmagában egy színes tusvonal is fantasztikusan mutat! Káprázatos a felhozatal a színes tusok terén;

nem kell más, csak egy grafikus hatású tusvonal színes szempillaspirállal, és indulhat is a buli!

Forrás: Thinkstock

Szokatlan szemöldökök

Újabb őrület van a láthatáron a fesztiválozók körében, mégpedig a színes szemöldök. Tökéletes natúr smink és egy élénk, kontrasztos színű szemöldök - ez ám a gyors megoldás az önkifejezésre! Harmonizáló vagy éppen kontrasztos színű ajakrúzzsal párosítva még ütősebb lehet a megjelenésed.

Forrás: Thinkstock

Jöhetnek a kövek!

Ugyanilyen őrülten izgalmas a színes kövek viselése - ezeket felragaszthatod akár a szem köré tetszőlegesen, de a szemöldök felső ívén is nagyon jól mutatnak.

Hatásos és látványos, felragasztható színes matricákkal, különböző nonfiguratív vagy konkrét motívumokkal is díszítheted magad az alkalomra. Sőt idén nagyon kelendőek az arany és az ezüstszínű testdíszek, amik csodásan mutatnak a napbarnított bőrön. Világosabb bőrszínen pedig a színes darabok festenek a jobban.

Forrás: Thinkstock

Merj színes lenni, élvezd fesztelenül a nyári kalandokat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.