Tóth Gabi vagy Dukai Regina fesztiválozik dögösebben?

Forrás: Instagram/Reginadukai -
Tóth Gabi fashion week fesztivál Dukai Regina Sziget2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma kezdődött a Sziget Fesztivál, méghozzá nem is akárkivel. Dukai Regina és Tóth Gabi azt is megmutatta, hogyan készül Robbie Williams koncertjére - mindketten szupercsinosak!

Dukai Regina laza fürtökkel, néhány fonattal a hajában fesztiválozik ma este, de amit a legjobban imádunk rajta, az a szuper sminkje. Egy hétköznap délelőttre túl sok lenne ez a zafírkék sminkcsoda, de a Szigetre jobbat nem is válaszhatott volna - mi odáig vagyunk érte. Ha te is ihletet kaptál Reginától, kattints ide - nemrég ugyanis Larion Oscar sminkmester elárulta nekünk, hogyan is készül a zafírkék makeup.

Forrás: Instagram/Reginadukai

Tóth Gabi sminkje is szexi, de az énekesnő leginkább az extra kiegészítőivel hódít majd. Gabi halmozza az arany ékszereket és a tollat, de ez nem baj - egy fesztiválon épp az a lényeg, hogy valami más, valami egyedi, valami bohém legyen a megjelenésedben! Ha kíváncsi vagy arra, szerintünk melyek idén a legmenőbb fesztiválszettek, kattints IDE!

Forrás: Instagram/Tóthgabi

Ki a dögösebb?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.