Micsoda retró fotó: Cindy Crawford és Claudia Schiffer időutazásra csábítanak

Forrás: Instagram/Cindy Crawford -
modell fotó Claudia Schiffer Cindy Crawford retró szexszimbólum születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cindy Crawford nosztalgiázott egyet, és közzétett egy réges-régi fotót, melyen Claudia Schifferrel pózolnak karrierjük csúcsán.

Cindy Crawford közösségi képmegosztó oldalára tette fel a közös fotót Claudia születésnapja alkalmából. A két világszép hölgyről jó pár évvel ezelőtt készült a kép egy bemutató előtt, amikor éppen ők voltak minden férfi álma, tekintve, hogy a szőke és barna hajú szexszimbólumot a 90-as években ők testesítették meg.

Forrás: Instagram/Cindy Crawford
Kiderült! Íme, Magyarország kedvenc sorozatkaraktere - meglepő eredményhttp://www.life.hu/sztarok/20150827-kiderult-ki-magyarorszag-kedvenc-sorozatkaraktere-meglepo-eredmeny-joey-a-jobaratokbol.htmlArra kértünk benneteket, hogy szavazzatok és döntsétek el ti, hogy ki a Magyarországon futó vagy futott sorozatok kedvenc karaktere. Meglepő eredmény született.TV + Sztárok--Micsoda emberség! Susan Sarandon egy halálraítéltet próbál megmentenihttp://www.life.hu/sztarok/20150828-susan-sarandon-egy-halalraiteltet-probal-megmenteni.htmlSusan Sarandon egy halálraítélt férfi életét szeretné megmenteni. TV + Sztárok--Antonio Banderas szakmát vált - Nem látjuk többé a filmvásznon a sármos színészt?http://www.life.hu/sztarok/20150828-antonio-banderas-divattervezonek-tanul-a-central-saint-martins-iskolaban-londonban.htmlMegdöbbentő hír látott a minap napvilágot, mely szerint a sármos színész, Antonio Banderas szakmát vált. TV + Sztárok--Nagy Feró: "A sört felelősséggel kell fogyasztani, nem úgy, hogy beb*szunk, mint állat"http://www.life.hu/sztarok/20150827-a-life-hu-riportere-nagy-ferot-faggatta-egy-sorgyarban.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal Nagy Ferót kísérte el egy sörgyárba. TV + Sztárok--Ezt nem hitted volna! Tolvai Reni kutyát éleszt újrahttp://www.life.hu/sztarok/20150826-tolvai-reni-enekesno-kutyat-elesztett-ujra-megtanulta-a-fogasokat.htmlTolvaj Reni már korábban elárulta, hogy imádott kutyáján gyakorolja az anyaságot, de azt nem gondoltuk volna, hogy megtanult kutyát újraéleszteni.TV + Sztárok--Rosamund Pike Budapesten van és betért Gianni éttermébe - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150827-rosamund-pike-budapesten-van-es-betert-gianni-ettermebe.htmlAhogy arról pár hónappal ezelőtt az Origo beszámolt, a Holtodiglan színésznője, Rosamund Pike augusztustól Magyarországon forgatja a HHhH című második világháborús drámát. Az Oscar-jelölt színésznő a napokban meg is érkezett fővárosunkba.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.