Amal Clooney lábai viszik a prímet - heti stílusmustra

fashion week Sarah Paulson mustra stílus Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyári bikinis sztárfotók után nagyon lassan, de beindul az élet a vörös szőnyegen. Mutatjuk is, kikre figyeltünk fel a héten - következzen a Life.hu heti stílusmustrája!

Közel-keleti szépségek

A libanoni Amal Clooney és Ránija jordán királyné nemcsak külsőleg hasonlítanak, de mindketten jól tudják, mi fán terem a stílus. Az azért sokkolt bennünket, hogy Clooney asszony állítólag már csak 44 kiló, szökőévente azonban rajta is látni ilyen kacér, sokat mutató szetteket.

Amit J. Lo sosem venne fel

Szexi estélyi helyett a héten valami kevésbé dögösre és feltűnőre voksolt a két csodaszép fiatal színésznő, Emmy Rossum és Alice Eve. Nem rossz, nem rossz, de kicsit még szoknunk kell ezt a stílust!

Teniszsztárok, ha divatoznak

A héten a szupercsinos Maria Sharapova és a szerelemes Serena Williams is tiszteletüket tették a vörös szőnyegen. A szőkeség ismét mesterien eltalálta a megfelelő szettet, és Serena klasszikus színkombójával is elégedettek voltunk, a tüll azonban nagyon nem passzolt a markáns, csupa izom sportolónő stílusához.

Minták bűvöletében

Szerettük Lizzy Caplan ruhájának színkombinációját, azt azonban még mindig nem értjük, ehhez a szetthez miért választott búzakék cipellőt. Sarah Paulson sokkal jobban eltalálta a dolgot, a sárga tűsarkú abszolút passzolt a kreációhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.