Britney leszerepelt, Taylor Swift nagyon odatette magát - sminkmustra az MTV VMA díjátadón

Miley Cyrus Demi Lovato Nicki Minaj Taylor Swift smink Britney Spears MTV Video Music Awards Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte hiányzott már a nyüzsgés és felhajtás, de nem sokáig! Akár külcsíny-olimpiának is nevezhetjük az idei, fergetegesre sikeredett MTV Video Music Awards-ot! Eszméletlenül látványosak és polgárpukkasztóak voltak sztárjaink - mutatom is, ki hogyan szerepelt a sminkek terén. 

Taylor Swift

Sportos és kemény volt egyszerre; modell alakja, tökéletes bőre önmagában figyelemfelkeltő. Kifejezetten szép volt a natúr hatású alapozása, nude ajka, amit egy kemény, grafikus tusvonallalegészített ki. Szeme így abszolút középpontba került.

Tanulj tőle!

Ha szeretnéd így elkészíteni, kontúrozd körbe alul-felül bátran a szemedet krémtussal! A felső szemhéj mélyítővonaláig töltsd fel fekete színnel, majd a külső szélénél, ívesen kösd össze az alsó ívet a felsővel. A szemzugnál pedig - mint a pávaszemnél - kösd össze kihegyezve a felső ívet az alsóval és máris kész ez a fantasztikus merész tusvonal!

Taylor Swift Forrás: AFP

Nicki Minaj

A művésznő Wodoo papnő jelmeze nagyon szexisre sikeredett, káprázatos volt színpadi showja. A gálán pedig talpig aranyban parádézott, fenséges volt benne. Tőle már megszoktuk, hogy a tusvonalát mindig túltolja, már-már védjegyévé vált ez a szemfestés. De nem elhanyagolható szempont, hogy mindig makulátlan az arcának alapozása, kontúrozása; abszolút tökéletes munka.

Ajkának érzékiségét Nicki természetes árnyalatú rúzzsal koronázta meg.

Nicki Minaj Forrás: AFP/Frazer Harrison

Rita Ora

Az énekesnő megjelenése olyan volt, mint Khaleesi a Trónok harcából. Szuper szexis volt a Vera Wang ruhában, de kissé mintha kikerekedett volna...No de a sminkje! Abszolúlt trendi a hibátlan alapozás és az arc árnyékolása, ajkát egy izgalmas, természetes árnyalatú csillogó szájfénnyel hangsúlyozta.

Szemének titokzatosságát a klasszikusnak számító füstös hatású szemfestéssel emelte ki,

aminek extrémitása, hogy a külső saroknál ívesen összekapcsolta az alsó ívet a felsővel és vendégpillákkal dúsította szempilláit. Szemöldökét hangsúlyosan, feketével élénkítette.

Rita Ora Forrás: AFP/Frazer Harrison

Amber Rose

A celeblány graffiti szerkója élénk színekben mértéktartóan szexis volt. Tökéletes megjelenése, napbarnított bőre csak úgy ragyogott, amihez jól passzolt a hideg rózsaszín ajakrúzs. Ajkának fókuszát mégsem a rúzs határozta meg, hanem az alsó ajka közepén díszelgő arany karika. Szemsminkje rejtve maradt mert egész este napszemüvegben tolta.

Amber Rose Forrás: AFP/Jason Merritt

FKA Twigs

A fiatal sztár tökéletes natúr lookban, fényes, trendi, tangerine árnyalatú rúzzsal csodásan festett, ez a szín szépen kiemelte bőrszínét - fenséges volt megjelenése! Szemét egy kifelé vastagodó ívelt tusvonallal koronázta meg, szempilláit dúsító fekete szempillaspirállal tette még kifejezőbbé. Jó választás volt!

FKA Twigs Forrás: AFP/Frazer Harrison

Britney Spears

Valahogy nem sikerült ez az összhatás... Több lehetne, ha saját új ötletekkel, kreatív megoldásokkal próbálkozna... Valahogy nem passzolt a lófarok illetve hajának alsó részén díszelgő ombre kékes-lila színátmenet az elegánsabb arany szerkóhoz és a szemfestéséhez. A füstös szemfestés jeles képviselője ő, de ideje lenne más technikákat és színeket is kipróbálnia. Megjelenése stílustalan volt és nyúzottnak tűnt ebben a sminkben.

Britney Spears Forrás: AFP/Frazer Harrison

Miley Cyrus

Az ő extrémítása idén mindent vitt! Pazar, látványos szerkókban parádézott ezen a gálán, mégis egyben volt. Stílusos, polgárpukkasztó, nagyon hozzáértő módon lett minden kitalálva. Sminkje is tökéletesen tükrözte ezt az új életérzést. Egységes, szép alapozás, kifinomult árnyékolása az arcnak, szépen ívelt szemöldök.

Szemfestése nagyon trendire sikeredett ezzel a sikkes türkiz tusvonallal.

A vibráló hatáshoz alul a vízvonalát is ezzel a dögös árnyalattal húzta ki. Szempilláit fekete szempillaspirállal koronázta meg, ajkának frissességéhez egy élénk pink árnyalatú ajakrúzst választott.

Miley Cyrus Forrás: AFP/Frazer Harrison

Demi Lovato

Az ő káprázatos megjelenése elbűvölte a közönséget. Csak úgy tombolt a latinos személyisége! Tökéletes alapozás, szemöldökformázás, minimal szemhangsúly, érzékien szenvedélyes ajkak - isteni volt! Demi titka, hogy a tusvonalat a szemhéj közepétől kezdte, és kifelé vastagította, szempilláit gazdagon festette és érzékiségét fokozva egy orchidea lila árnyalatú ajakrúzzsal.

Demi Lovato Forrás: AFP/Frazer Harrison

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.