Imádom a farmerom! Így viselik kedvenc nadrágjukat a stílusikonok

fashion week nadrág farmering öltözködés farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétség sem férhet ahhoz, hogy a farmer az a ruhadarab, ami szinte minden ember szekrényében ott lapul. Klasszikus, mindenhol bevethető, praktikus és divatos, csak a megfelelő fazont kell megtalálni. A sztárok is előszeretettel viselik kedvenc darabjaikat néha a vörös szőnyegen, de főképp a hétköznapokban - most megmutatjuk, mivel kombinálják farmerjaikat a legstílusosabb csillagok. 

Jessica Alba

A kétgyermekes anyukát a hétköznapokon nagyon gyakran látni farmerban, persze többnyire nem sportosan, hanem csinosan, mégis praktikusan viseli. Jess legújabb kedvencei a szakadt farmerok, a boyfriend és a mum jeans stílusú nadrágok. Persze neki nem sok gondja lehet a próbafülkében, hiszen karcsú, vékony, nőies alakja van, gyakorlatilag az összes fazon jól áll neki. Legutóbb hófehér oversize holmikkal kombinálta kedvenc farmerjét - imádtuk!

Forrás: Northfoto

Amal Clooney

Az ember azt hihetné, hogy George Clooney felesége kiskosztümben jött a világra, pedig dehogy: ha kényelemről van szó, Amal ragaszkodik az örök farmerhoz. Pár hete a reptéren csípték el egy ripped jeansben; az ember meg nem mondaná, hogy ez a laza csaj emberjogi ügyvéd.

Forrás: Northfoto

Olivia Palermo

Az egyik legstílusosabb bloggerlány nem tud hibázni, ha lazább szettekről van szó. Nemrég egy partira választott indigókék csőnadrágot, amit egy kis felhajtással spékelt meg. A kiegészítők ugyan teljesen eltérnek egymástól, de pont ettől lesz szuperstílusos Olivia szettje!

Forrás: Northfoto

Rita Ora

A villantásban többnyire jeleskedő énekesnőnek is vannak laza farmeros napjai. Rita rajong a fiús fazonú nadrágokért, és hiába visel hozzá bő szabású pólót, arra azért ügyel, hogy a magas sarok megmaradjon.

Forrás: Northfoto

Cindy Crawford

Az egykori szupermodell a klasszikus színekre, fazonokra esküszik, és ő az, aki egy filmpremierre is lazán felveszi kedvenc farmerét, de csakis nőies kiegészítőkkel. Cindy új kedvencei a sötétebb, lefelé enyhén bővülő bootcut és trapéz fazonok, no de egy modellnek amúgy is minden jól áll!

Forrás: AFP

Kendall Jenner

Kim Kardashian legkarcsúbb lánytestvére igazi farmermániás: ha nem bőrnaciban flangál a kifutón kívül, akkor biztosan a farmerra voksol. Az alakjával neki sincs sok gondja, de előszeretettel mutatja meg hosszú combjait, így főképp a nőies formákat kiemelő, szűk fazonokat preferálja. Legújabb kedvencei a szürkés színű farmerok, persze koptatással és magasított derékkal.

Forrás: Northfoto

Jennifer Lawrence

A színésznő lazaságához abszolút passzol az örök farmer, és ezt ő is jól tudja. Nyáron a vörös szőnyegen kívül többnyire szemtelenül rövid sortokban mutatta meg formás combjait, most azonban a boyfriend jeans-zakó kombóra esküszik.

Forrás: Northfoto

Victoria Beckham

Talán meglepő a divattervezőt nem kisestélyiben látni, Beckhamné azonban egyre gyakrabban visel farmert. Pár hónapja szinte rajta láttuk először a nagy visszatérőt, a trapéznadrágot, legutóbb a divathéten azonban egy szűk fazonú, sötét, koptatott nadrágra voksolt. A magas sarkú szinte kötelező, de meg kell hagyni, Victoriának jól áll ez a stílus!

Forrás: Northfoto

Nyerd meg a legújabb női farmerkollekció egyik darabját, és nyerj egy professzionális divatfotózást! A részleteket ITT olvashatod!

Támogatott tartalom

Lapos popsi, zavaró úszógumi - válaszd ki a tökéletes farmert az alakodra!http://www.life.hu/trend/20150916-farmervasarlas-alak-szerint-igy-valassz-farmert-az-alakodra.htmlKétség sem férhet ahhoz, hogy a farmer minden szezonban alapdarab. Szerencsések azok a lányok, akiken minden fazon és szín jól áll, ám sajnos a nők többségének nincs ennyire könnyű dolga. Ha viszont megvan A Farmer, az abszolút kincset ér, hiszen a sportos napoktól kezdve az irodai szetteken át az elegáns holmikig bármivel kombinálható. Szemes Nóra személyi stylistot kérdeztük arról, hogyan válasszunk farmert az alakunkra. TrendThinkstockA hónap színe: a farmerkékhttp://www.life.hu/trend/20150507-divat-es-trend-a-honap-szine-a-farmerkek.htmlHa nem tudod elképzelni a ruhatáradat farmer nélkül, akkor egészen biztosan szívesen viselsz farmerkéket is. Mi imádjuk ezt a színt, mert nagyon sokoldalú, és sok más színnel kombinálható. Mutatjuk is, hogyan!TrendThinkstockKertésznaci kontra boyfriend jeans - milyen farmert vegyek tavaszra?http://www.life.hu/trend/20150314-nagy-tavaszi-farmerkorkep-2015-ben.htmlLehet tél vagy nyár, egy (vagy több) jó farmer sosem hiányozhat a gardróbból, hiszen ez az a ruhadarab, ami körítéstől függően szinte minden alkalomra bevethető. Stylist segítségével utána is jártunk, mely darabok most a legmenőbbek, és persze eláruljuk azt is, milyen testalkathoz melyek passzolnak a legjobban. TrendThinkstockÁpolt, puha bőr ősszel is - így turbózd fel magad a hideg időre!http://www.life.hu/trend/20150918-oszi-arcapolas-tippek-trukkok-kemek-larion-oscar-tippjei.htmlVége a kánikulának, most már tényleg itt az igazi ősz, ez azonban befolyásolja az arcbőrünket is. Mi az, amin érdemes változnani a nyár után? Larion Oscar sminkmestert kérdeztük tippektről, bőrápolási trükkökről. TrendThinkstockKi volt az Emmy-gála királynője? Megmutatjuk! http://www.life.hu/trend/20150921-emmy-dijatado-voros-szonyeges-szettjei-2015-ben.htmlVasárnap este tartották az Emmy-gálát, ahol a legjobb sorozatok és sztárjaik versengenek a díjakért. Filmcsillagokban ismét nem volt hiány – mutatjuk is, ki miben parádézott a vörös szőnyegen!Trend--5 kérdés a szépségről - Odetthttp://www.life.hu/trend/20150917-5-kerdes-a-szepsegrol-odett-enekesno.htmlFiatal kora ellenére már nagyon tudatosan odafigyel bőre ápolására. Erre szüksége is van, hiszen a rengeteg fellépés, a sok smink az ő arcát is megviseli. Kedvencei a természetes alapanyagok, és rajong a körömlakkokért – a Life.hu sorozatában ezúttal a bájos magyar énekesnő, Odett mesél szépségtitkairól.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.