Metzker Viki smink nélkül bájos angyalkára hasonlít

Forrás: Facebook/ Metzker Viki -
bájos Metzker Viki DJ Metzker Viki smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi szőke DJ megmutatta egy másik arcát is. Vizes hajjal, smink nélkül fényképezkedett.

Metzker Vikit általában dögös, füstös sminkben láthatjuk, és persze lehetetlen nem észrevenni rengeteg menő tetoválását. A lemezlovas megmutatta, tud egészen angyalka-szerű is lenni. Smink nélküli fotót posztolt Facebookra. Akár 10 évet letagadhatna.

Forrás: Facebook/ Metzker Viki

Bordó, zöld, nude - imádjuk az ősz körömlakkszíneit!http://www.life.hu/trend/20150928-divat-es-trend-koromlakkok-oszre.htmlA rikító, élénk, űdítő nyári lakkok után az ember lánya már valami sötétebbre, dögösebbre vágyik. Ahogy a sminkben a színek is kicsit komorabbak, természetesebbek lesznek, úgy alakulnak a körömlakkok árnyalatai. Fiókba a türkiz és a lazac lakkokkal, a bordó és a sötétzöld követelik a trónt!TrendTóth Gabi mellbedobással készül a Sztárban sztár adásárahttp://www.life.hu/trend/20150927-toth-gabi-mellbedobassal-keszul-a-sztarban-sztar-adasara.htmlCsodás sminkben várja Tóth Gabi, hogy elkezdődjön a sztárok ma esti zenés összecsapása, a Sztárban sztár.Trend--Tóth Gabi mellbedobással készül a Sztárban sztár adásárahttp://www.life.hu/trend/20150927-toth-gabi-mellbedobassal-keszul-a-sztarban-sztar-adasara.htmlCsodás sminkben várja Tóth Gabi, hogy elkezdődjön a sztárok ma esti zenés összecsapása, a Sztárban sztár.Trend--Fékezhetetlen vendégek, bőrig ázott menyasszony - így kezeld a tipikus esküvői drámákathttp://www.life.hu/trend/20150925-10-eskuvoi-drama-es-kezelesuk-toth-mihaly-ceremoniamester-tippjei.htmlMinden esküvőn vannak pillanatok, amiket megelőzni képtelenség, így marad, hogy megőrülsz, vagy túlteszed magad rajta. Tóth Mihály ceremóniamester elárulta, mi a 10 legtipikusabb esküvői dráma, és hogyan érdemes őket kezelni. Trend--Bugyiban köszöntötte fel magát szülinapján Serena Williamshttp://www.life.hu/trend/20150926-a-34-eves-serena-williams-tukros-szelfit-lott-magarol-szulinapjan.htmlBoldog születésnapot Serena Williams! TrendOrigoŐ az Instagram legcsinosabb babája - édes fotókhttp://www.life.hu/trend/20150925-nagy-britannia-legstilusosabb-babaja-lett-a-nyolc-honapos-kisbaba.htmlFreya Fossaceco bár még nem tud egyedül elsétálni a plázába, már most roppant stílusosan és csinosan öltözködik. Erről természetesen édesanyja gondoskodik, aki rengeteg fotót tölt fel a csöppségről. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.