Ilyen gyönyörűnek még soha nem láttuk Szabó Zsófit - Fotó!

Forrás: Instagram/ Szabó Zsófi -
boldogság harmónia Szabó Zsófi gyönyörű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub sztárja nagyon szexi szelfit posztolt magáról – ilyen gyönyörűnek még nem is láttuk őt.

Igazi természetes szépségként pózol legújabb Instagram-fotóján Szabó Zsófi, aki nagyon régen érezte magát olyan boldognak, mint manapság. Ezen a képen tényleg látszik a kiegyensúlyozottság és a harmónia, szinte sugárzik a színésznő.

Forrás: Instagram/ Szabó Zsófi

Szabó Zsófi smink nélkül, álmos fejjel is gyönyörű

A színésznő még akkor is gyönyörű, amikor smink nélkül mutatja meg az arcát. Nézd meg a képet itt!
Így incselkedett Rubint Rékával Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20151020-rubint-reka-fitneszguru-lesz-friderikusz-sandor-musoranak-kovetkezo-vendege.htmlA fitnesz nagyasszonya lesz az Összezárva Friderikusszal következő vendége. TV + SztárokOrigoHihetetlen! 1,3 milliárdos gázsit kap egy koncertért Mariah Carey http://www.life.hu/sztarok/20151020-mariah-carey-nem-adja-olcson-magat-tobb-milliardert-lep-fel-szilveszter-ejszaka.htmlKözel ötmillió dollárt, azaz 1,3 milliárd forintot kap egyetlen újévi fellépésért a világhírű énekesnő. TV + Sztárok--Klapka Györgyöt teljesen elbűvölte Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20151020-klapka-gyorgy-uzletember-elegedett-volt-csobot-adel-a-tv2-sztarban-sztarban-nyujtott.htmlMary Zsuzsi egykori férje áhitattal nézte, ahogy a fiatal énekesnő gyermekei anyját idézte meg a Sztárban sztár színpadán. TV + SztárokOrigoWow! Király Viktor továbbjutott az amerikai Voice-banhttp://www.life.hu/sztarok/20151020-kiraly-viktor-enekes-tovabbjutott-az-amerikai-voice-ban-gyozott-a-parbajban.htmlTovábbjutott az amerikai Voice párbajában Király Viktor. Az énekes egy gyönyörű, szenvedélyes és érzelmes párbajban győzte le a verseny egyik legtapasztaltabb énekesét, Cassandra Robertset. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzex helyett inkább sakkozna a 89 éves Hugh Hefnerhttp://www.life.hu/sztarok/20151019-hugh-hefner-a-playboy-mogul-szex-helyett-inkabb-sakkozna-carla-howe-modell-szerint.htmlMár a Playboy-pápa sem a régi: a hírek szerint mostanság nem fehérneműben sétálgató kebelcsodák veszik körbe Hugh Hefnert, és a világ egyik legunalmasabb helye lett az ikonikussá vált Playboy-villa. TV + Sztárok--Király Viktor a csúcsra tör: „Most kell kihasználnom a lehetőséget"http://www.life.hu/sztarok/20151019-kiraly-viktor-enekes-a-csucsra-tor-az-amerikai-the-voice-cimu-tehetsegkutato-musorban.htmlAz énekes néhány hete az amerikai The Voice című tehetségkutató műsorban próbálgatja szárnyait, és igyekszik minden opciót megragadni ahhoz, hogy valóra váljon az álma. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.