5 szuperdögös fekete szett az amfAR-gálán

amfAR gála Alessandra Ambrosio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtök este tartották Los Angelesben az amfAR-gálát, ahol ismét igazi sztárparádé volt a vörös szőnyegen. Íme, öt szett, amit látni kell!

Alessandra Ambrosio

A modell nem tágít a keveset takaró ruhadaraboktól, de sebaj, mi így szeretjük!

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Elle Evans

Jó lesz megjegyezni a szőkeség nevét, ő ugyanis az új Kate Hudson, jobban mondva Matt Bellamy jelenlegi kedvese. És kicsit sem szégyenlős.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Rosie Huntington-Whiteley

A helyzet az, hogy a modell a lehető legegyszerűbb ruhában is szexi, dögös és álomszép.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Sharon Stone

Az egykori szexbomba most sem panaszkodhat. Ha valaki a maszkulin stílusra voksol, érdemes a művésznőt követni – nagyon dögös volt!

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Zendaya

A fiatal sztár rövid nadrágkosztümje abszolút illett a stílusához – bennünket meggyőzött!

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Ki volt a legdögösebb?

Mesés őszi smink barna hajú díváknakhttp://www.life.hu/trend/20151028-meses-oszi-smink-barna-haju-divaknak-larion-oscar-tippjei.htmlMáshogy érdemes sminkelni a szőkéknek, és máshogy a barnáknak, de a színek kiválasztásánál a bőr tónusát és a szem színét is érdemes figyelembe venni. Larion Oscar sminkmester most elárulja, 2015 őszén mit érdemes előnyben részesíteni a barna hajú hölgyeknek. TrendThinkstockTe jó ég! Női nyaklánc férfiaknak az új trendőrülethttp://www.life.hu/trend/20151028-noi-nyaklanc-ferfiaknak-az-uj-trendorulet.htmlA Párizsi Divathéten készült fotón pillantottuk meg az év egyik legfurcsább kiegészítőjét: női nyaklánc férfi nyakban! Trend--Hihetetlen! Sokkal szebb lesz a hajad, ha felhagysz ezzel a szokássalhttp://www.life.hu/trend/20151027-hajmosas-utan-tilos-rogton-hajat-szaritani.htmlMinden hajmosás után azonnal elkezded szárítani a vízes hajadat? Rosszul teszed! Eláruljuk, mennyi időnek kell eltelnie a hajmosás és a hajszárítás között. Trend--5 kérdés a szépségről: Malek Andreahttp://www.life.hu/trend/20151025-5-kerdes-a-szepsegrol-malek-andrea.htmlAbszolút a természetesség híve, és ezt nem lehet nem észrevenni. Bár már elmúlt 40, a bőre még mindig gyönyörű. Neki elhisszük, hogy plasztika és szépészeti beavatkozások nélkül is lehet valaki szép. A Life.hu sorozatában ezúttal Malek Andreát faggattuk szépségtitkairól. Trend--Így fest kora reggel Péter Szabó Szilvia - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151028-peter-szabo-szilvia.htmlA Nox együttes egykori frontembere ritkán posztol magáról fotókat, ma azonban kivételt tett. Az énekesnő még reggel is csodaszép! TrendOrigoA pocakos Kim Kardashian végre nem villantott - ruhamustra az InStyle Awards gálánhttp://www.life.hu/trend/20151027-a-pocakos-kim-kardashian-vegre-nem-villantott-ruhamustra-az-instyle-awards-galan.htmlHétfő este a legnagyobb sztárok jelentek meg az InStyle Awards gálán - lássuk, ki miben kápráztatta el a nagyközönséget! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.