szupermodell alvás Naomi Cambell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt az újabb bizonyíték arra, hogy a sztárok is emberek. Naomi Campbell pedig egy olyan hétköznapi pillanatot osztott meg a rajongókkal, amilyet tényleg ritkán láthatnak. 

A szupermodell 46 éves, de még mindig csodásan fest, mutatja ezt az Instagram-oldalára feltöltött képe is. Naomi egy teljesen hétköznapi fotót osztott meg a nyilvánossággal, amin

sorozatnézés közben dőlt ki.

Forrás: Instagram / Naomi Campbell

Na jó, nem egészen átlagos a kép, mert az igazsághoz hozzátartozik, hogy Naomi egy repülőn pihent meg, ami valószínűleg a sajátja, és nem egy sima takaró alá kucorodott: az egy Burberry.

Cindy Crawford elképesztő alakot és végtelen hosszú lábakat villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160205-szexi-combokat-villantott-cindy-crawford.htmlA szupermodell egy elképesztően szexi képpel emlékezett meg pályája kezdetéről és egy világhíres fotósról, Helmut Newtonról. TV + Sztárok--Dr. House és Dr. Ross egy videóban tűnt felhttp://www.life.hu/sztarok/20160203-jimmy-kimmel-beszelgetos-musor.htmlAmerika egyik kedvenc beszélgetős műsorának házigazdája, Jimmy Kimmel összehozta Dr. House-t és Dr. Ross-t egy felvétel erejéig, a végeredmény pedig 6 percnyi kacagás. TV + Sztárok--Dr. House és Dr. Ross egy videóban tűnt felhttp://www.life.hu/sztarok/20160203-jimmy-kimmel-beszelgetos-musor.htmlAmerika egyik kedvenc beszélgetős műsorának házigazdája, Jimmy Kimmel összehozta Dr. House-t és Dr. Ross-t egy felvétel erejéig, a végeredmény pedig 6 percnyi kacagás. TV + Sztárok--Ügyvédi irodában, asszisztensként dolgozik Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20160209-ugyvedkent-dolgozik-zimany-linda.htmlA Life.hu információi szerint ügyvédi irodában helyezkedett el Zimány Linda. Az exmodell dr. Beleznay Zsolt - aki a Puzsér kontra Hajdú ügyben Puzsér Róbertet képviseli - asszisztenseként dolgozik. TV + Sztárok--Beyoncé majdnem hatalmasat zakózott a Super Bowl közben http://www.life.hu/sztarok/20160208-beyonce-majdnem-fenekre-esett-gyorsan-megmentette-a-helyzetet-video.htmlAz énekesnő a sportesemény félidejében lépett színpadra Bruno Mars és a Coldplay társaságában. A fantasztikus show közben azonban egy kisebb baki is becsúszott. TV + Sztárok--Pély Barna: "A különbözőségben van az egység!"http://www.life.hu/sztarok/20160208-pely-barna-az-kozteve-a-dal-cimu-musoranak-kapcsan-mondta-el-a-velemenyet-a-mezonyrol.htmlAz énekest A Dal harmadik elődöntőjének kulisszái mögött faggatta a Life.hu riportere. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.