Az 5 legdurvább sminkbaki, amit mindenképpen kerülj el

szemöldök szemfesték szemceruza pirosító smink sminkbaki alapozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi az öt legnagyobb sminkbaki, amit mindenképpen el kell kerülni? Várady Polett most megmutatja, hogy mik ezek, és hogyan tudod kiküszöbölni őket!

Szeretnéd megtalálni a hozzád legjobban passzoló színeket? Jelentkezz az info@life.hu e-mail címen, és Várady Polett sminkes elkészít neked egy mesés make-upot!
Vegyszermentes és természetes - Ezek a legjobb natúrkozmetikumok!http://www.life.hu/trend/20160223-termeszetes-alapanyagokra-epulo-szepsegapolasi-markak.htmlVegyszermentes, természetes, mellékhatásoktól mentes - bármiről is legyen szó, manapság ezeket a termékeket keressük. Szerencsére már a bőrápolás terén is egyre több márka vallja magáénak ezt a filozófiát, amiért mi igencsak hálásak vagyunk. Hálásak vagyunk, hogy vigyáznak az egészségünkre, és segítenek abban, hogy a testünknek az őt megillető biztonságos ápolást nyújtsuk! Trend--Sztárok stílusa: Epres Pannihttp://www.life.hu/trend/20160222-epres-panni-stilusarol-vallott.htmlEpres Panni igazi természetes szépség, így nem véletlen, hogy modellkarrierje is fényes sikereket hozott. Benedek Tibor felesége szerint a ruhák csak akkor dobják fel a mindennapjainkat, ha kiegyensúlyozottak és alapvetően is jókedvűek vagyunk. Trend--Így készítsd el a születésnapos Drew Barrymore sminkjét!http://www.life.hu/trend/20160220-igy-keszitsd-el-a-szuletesnapos-drew-barrymore-sminkjet.htmlDrew Barrymore egy igazi kaméleon. Imádjuk kislányos báját, szertelen romantikáját, de akcióhősnőként is bizonyított már. Természetes szépsége pedig az igazi ráadás. A bájos színésznő általában a natúr sminkre szavaz, de ha oda kell tennie magát, akkor nem elégszik meg egy hétköznapi makeuppal. Hogy mi Drew titkos fegyvere? Így készítsd el tökéletes sminkjét! Trend--Lesd el a legújabb sminktrendeket a kifutókról!http://www.life.hu/trend/20160220-a-new-yorki-divathet-legjobb-sminktrendjei.htmlA New York Fashion Week nemcsak a progresszív karizmatikus nőképet testesíti meg, hanem a technológiai újdonságok, valamint az innovatív textúrák megjelenésével új lehetőséget kínál a természetes szépség hangsúlyozására is. TrendAFPSokkoló sminktrendek a New York-i divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160220-sokkolo-sminktrendek-a-new-yorki-divathetrol.htmlMindig meglep a NYFW az újragondolt ideáival, valamint a technikai újdonságaival. Igazi ínyenceknek és bevállalósoknak maga a paradicsom. Nézzük, melyek a legbevállalósabb sminktrendek a kifutókról! TrendAFPMi köze van a Hold mozgásának a szépségápoláshoz? Most megtudhatod!http://www.life.hu/trend/20160216-hozd-osszhangba-a-szepsegapolast-a-hold-mozgasaval.htmlTudtad, hogy a Hold mozgása hatást gyakorol a nők életére? Érdemes odafigyelni erre az összefüggésre, hiszen ha az univerzum ritmusával összhangban cselekszel, akkor a szépségápolásban is sokkal hatékonyabb lehetsz. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.