szépségápolás vörös haj smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várady Polett ezúttal a vörös hajú lányoknak ad szépségtippeket. Ha eddig fogalmad sem volt róla, hogy milyen smink áll jól neked, most kiderül. 

Szeretnéd megtalálni a hozzád legjobban passzoló színeket? Jelentkezz az info@life.hu e-mail címen, és Várady Polett sminkes elkészít neked egy mesés makeupot!
5 kérdés a szépségről: Pordán Petrahttp://www.life.hu/trend/20160509-5-kerdes-a-szepsegrol-pordan-petra.htmlA csinos műsorvezetőt, Pordán Petrát szépségtippjeiről faggattuk: kiderült, milyen szépségápolási rituálét örökölt nagymamájától és, hogy mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépségéért. Trend--A hónap sminktrükkje: a smaragdzöld ragyogáshttp://www.life.hu/trend/20160505-a-honap-sminktrukkje-a-smaragdzold-ragyogas.htmlA szezon krémes textúrái közül most a luxusfényben úszó magnetizáló smaragdzöldé a főszerep.Káprázatosan kiemeli a szemszínt, valamint ellenállhatatlan ragyogással tölti fel a szemet, így mágnesként vonzza a fürkésző tekinteteteket. TrendOrigoTündökölj a nyár legcsodásabb ékszereibenhttp://www.life.hu/trend/20160506-tundokolj-a-nyar-legcsodasabb-ekszereiben.htmlA nyár valószínűleg az ékszermániások kedvenc évszaka, ilyenkor ugyanis megengedett, hogy egy kicsit túlzásokba essünk. Persze azért a finom, apró ékszerek kedvelői is megtalálhatják számításukat az idei kínálatban. TrendOrigoEmeld ki, vagy rejtsd el, amit kell! Válassz fürdőruhát az alakodhoz!http://www.life.hu/trend/20160509-valassz-furdoruhat-az-alakodhoz.htmlTúl széles a csípőd? Vagy éppen a kebleidet szeretnéd egy kicsit elrejteni? Most megmutatjuk, hogyan emelheted ki fürdőruhában is a legelőnyösebb testrészeidet! Trend--Szuper kiegészítők a tökéletes strandélményérthttp://www.life.hu/trend/20160506-a-legmenobb-kiegeszitok-a-strandra.htmlSikerült megtalálni a tökéletes fürdőruhát? Alig várod, hogy végre fel is vehesd? Mutatunk még néhány kiegészítőt a szuper strandélményért! Trend--Pasztell álmok – Öltözz fagyiszínekbe!http://www.life.hu/trend/20160505-pasztell-almok-oltozz-fagyi-szinekbe.htmlEgy forró nyári napon nincs is jobb választás a fagyiszíneknél. A pasztellsárga, a derűs kék, a rózsakvarc, a barackos árnyalatok, a mentazöld mind a nyár szívmelengető színei, üdeséget, könnyedséget kölcsönöznek viselőinek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.