Palvin Barbi dekoltázsa le sem tagadhatná, hogy Cannes-ban van

fashion week modell öltözék Palvin Barbara Cannes 2016 ruha Cannes-i filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar modell melleit mindössze néhány csík ruhaanyag takarta el a vörös szőnyeget. Ez már Cannes!

A cannes-i filmfesztivál történetében szereplő botrányok óta tudjuk, hogy itt aztán tényleg mindent szabad, ha figyelemfelkeltésről van szó. Palvin Barbi a napokban debütált a filmfesztivál vörös szőnyegén egy mélyen dekoltált, ám nagyon romantikus estélyiben, a magyar modell azonban nemrég megmutatta merészebb oldalát és kebleit, egy egészen másik szögből.

Persze egy L'Oréal bulin már jóval megengedőbb a dresscode, mint a filmfesztivál vörös szőnyegén, ez a laza, mégis nagyon szexi stílus pedig remekül áll a kozmetikai márka egyedüli magyar szépségnagykövetének.

Exkluzív interjú Palvin Barbival

Alig múlt húsz éves, de ő a L'Oréal első és egyetlen magyar szépségnagykövete, sőt a világcéggel most írt alá még egy 2 éves szerződést, és immár évek óta rendszeresen visszatérő vendége a cannes-i vörös szőnyegnek. Valljuk be, ezek után az ember nem feltétlenül azt várja egy szupermodelltől, hogy viccelődjön az újságírókkal, elmesélje, mennyire vágyik egy normális férfira, hogy kanbulikba jár, és mit gondol a folyamatos kritikákról. Pedig Palvin Barbi megtette, a Life.hu pedig kifaggatta, amiről csak lehetett. Kattints ide az interjúért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.