Ezt most komoly? 5 perces sminkjével haknizik Victoria Beckham

smink sminktrükk Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reméljük, csak viccnek szánta a dolgot. 

5 perc alatt igenis fel lehet dobni egy gyors alapsminket - Larion Oscar sminkmester már nem egyszer megmutatta nekünk, hogyan is kell ezt véghezvinni. Victoria Beckham azonban ezt mégis honnan tudná? Imádjuk a divattervezőt, de tény, hogy Victoria mindig, mindenhol talpig sminkben van. Őt nem fotózzák soha egy leheletni festékkel az arcán - szerintünk őt minden reggel sminkmesterek hada szépíti meg. Divattanácsokat bármikor elfogadunk tőle, de azt vajon honnan tudhatná, mi kell az 5 perces sminkhez?

Egy luxus sminkmárka limitált kollekciójának kikerülése kapcsán készült el a videó Beckhamnével, aki már úgy kezd neki a sminknek, hogy gyakorlatilag makulátlan az arca: az alapozás, a szemöldök, az árnyékolás, a pillák - minden készen van. Persze a videóból érdemes ellesni, hogyan is készülnek a VB szemek, de azért jó tudni: ez a smink NEM 5 perc alatt készül el...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.