szakállas nő modell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harnaam Kaur keresett modell Angliában, és most már világrekorder is: ő a legfiatalabb szakállas nő a földkerekségen.

Amikor az ember előszőr pillantja meg Harnaam fotóit, nem is tudja pontosan, hogy kit lát: egy férfit nőnek öltözve, vagy egy szakállas nőt? Nos, eláruljuk, az utóbbi a helyes. De a lány nem csak ettől különleges. A napokban Guinnes világrekorder is lett belőle: a 24 éves modell hivatalosan is a legfiatalabb szakállas nő a világon.

Korábban sokat csúfolták, kritizálták a lányt arcszőrzete miatt, ma már azonban büszkén viseli szakállát, amit a PCOS (policisztás ovárium szindróma) nevű betegségnek "köszönhet". Harnaam modellként dolgozik, és külünleges kinézetének köszönhetően idén már a londoni divathét kifutóján is vonulhatott.

Amy Schumer rendesen befelelthttp://www.life.hu/trend/20160919-amy-schumer-rendesen-befelelt-az-emmy-riporterenek-elarulta-hogy-tampont-visel.htmlAgyonbronzosított arcbőrével sokkolt Claire Daneshttp://www.life.hu/trend/20160919-agyonbronzositott-arcborevel-sokkolt-claire-danes-az-emmy-dijatadon.htmlRadics Gigi reméli, hogy bezsebeli a Cometethttp://www.life.hu/trend/20160915-radics-gigit-jeloltek-a-cometre-a-legjobb-noi-eloado-kategoriaban.htmlHűha! Apró bikiniben búcsúztatja a nyarat Zimány Lindahttp://www.life.hu/trend/20160914-apro-bikiniben-bucsuztatja-a-nyarat-zimany-linda-ibizarol-posztolt-szexi-fotokat.htmlCiki! Madonna nem vette észre, hogy kicsúszott a bimbójahttp://www.life.hu/trend/20160911-bimbot-villantott-madonna-felrecsuszott-a-ruhaja.htmlEmily Ratajkowski megint megmutattahttp://www.life.hu/trend/20160911-emily-ratajkowski-megint-megmutatta-melleit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.