Rúzs, szoknya, csipke – Sokkoló férfitrendek New Yorkból!

fashion week rúzs férfi szoknya New York Fashion Week sokkoló csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért az év legnagyobb divateseménye, a New York-i divathét, ahol a 2017-es tavaszi-nyári trendeket mutatták be. A csodás ruhaköltemények között feltűnt néhány meglepő darab is. A férfidivat ráadásul egészen sokkoló képet mutatott. Nézzük a legmegrázóbb darabokat!

A RISD Apparell bemutatója hozta a legmeglepőbb férfitrendet. A New York-i divatiskola hallgatói valami nagyon újat, nagyon meglepőt akartak hozni. Ez sikerült is: rúzsos, szoknyás, feminin férfiak vonultak a kifutón, ami még egy-két igazi divatrajongót is meglepett.

Forrás: AFP

A Dair bemutatóján is voltak váratlan húzások, mint például a férfiakra adott csipkeruhák. De beszéljenek inkább a képek:

/1609/R_zs_20169211035423 sminktermék, amit kötelező beszerezned idén ősszelhttp://www.life.hu/trend/20160920-ezt-a-harom-sminktermekek-kotelezo-beszerezni-iden-osszel-larion-oscar-tanacsai.htmlMelyek az őszi trend nélkülözhetetlen kellékei? Íme, három termék, amit mindenképpen be kell szerezned, ha stílusos akarsz lenni!Trend--Kulisszatitkok a New York-i divathétről: mi már tudjuk, hogy sminkelsz majd jövőre!http://www.life.hu/trend/20160919-new-york-fashion-week-beauty-secrets-kulisszatitkok-larion-oscartol.htmlLarion Oscar az első hazai sminkmester, aki a legnagyobb tervezők divatbemutatóin dolgozott a New York Fashion Weeken, most beavat a kulisszatitkokba. A pazar ruhák élménye mellett innovatív sminktechnikákkal lehetsz gazdagabb. Íme, a divatmetropolisz legforróbb titkai! TrendOrigoKényeztesd a lábad! Szuper pakolások, amivel felkészülhetsz az őszrehttp://www.life.hu/trend/20160920-keszitsd-fel-a-labad-az-oszre-szuper-pakolasokkal.htmlA nyári szezonban a szokásosnál sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve a lábunk. Ráadásul ha közben nem kényeztetjük néha, nyár végére a papucsok és a szandálok okozta bőrkeményedésekkel lehet tele a lábunk, nem beszélve arról, hogy a talpunk milyen fájdalmakat élhet át. Trend--67 éves lett a világ legelső szupermodellje! Így írta át a divat történelmét Twiggyhttp://www.life.hu/trend/20160916-twiggy-a-vilag-elso-szupermodellje-67-eves-lett.htmlHatalmas őzikeszemek, rövid haj, extrémen vékony testalkat, ő volt Twiggy, aki az 1960-as években meghódította az egész világot, hatására éles kanyart vett a divat története. Trend--"Légy önmagad!" - Ez a sminkmesterek mottója 2016 őszénhttp://www.life.hu/trend/20160916-legy-onmagad-a-szepsegapolasban-is-2016-oszen.html"Be Yourself!" - mondja Larion Oscar, aki szerint eljött az egyéniségek korszaka. A tervezők ugyanis még soha nem hagytak ilyen nagy szabadságot, teret a különcöknek, mint ebben a szezonban. TrendOrigoMa lenne 33 éves Amy Winehouse! Íme, 5 trend, amit tőle tanultunk!http://www.life.hu/trend/20160913-amy-winehouse-33-eves-lenne-ezeket-tanultuk-tole.htmlAmy Winehouse azon legendák közé tartozik, akiket népszerűségük nyomott agyon. 2006-ban megjelent Back to Black című lemeze egyszerűen akkora dobás volt, amiért nem kevesebb volt a "jutalom", mint a világ rajongása. Ez pedig túl sok volt Amy-nek, akit mindeközben férje befolyásolása kemény drogossá és alkoholfüggővé tett. Nem volt visszaút: a 27-esek klubjában talált csak békére. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.