Kiderült, milyen lesz Hódi Pamela menyasszonyi ruhája

Hódi Pamela menyasszonyi ruha menyasszony Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela talán még sosem volt ennnyire boldog: szerelme, Berki Krisztián a közelmúltban eljegyezte őt. Azóta a menyasszony lázasan készül jövő nyári esküvőjére.

Pamela 4 éve várt arra a pillanatra, hogy szíve választottja megkérje a kezét. A nagy eseményre a lány születésnapján került sor. Krisztián hatalmas meglepetés bulit szervezett neki, majd a vacsora alatt félrehívta kedvesét egy szépen kiválasztott és feldíszített helyszínre, ahol feltette neki a nagy kérdést. A fiatal anyuka könnyekkel telt szemmel igent mondott, azóta pedig annak rendje és módja szerint

lázasan szervezi a nyári lagzit.

Forrás: Tv2

Barátnői sem láthatják majd, milyen ruhában megy férjhez, a torta kiválasztásakor viszont engedett a nyomásnak és annyit megmutatott, milyen fazonú ruhában tudja elképzelni magát. Igazi hercegnő lesz a szépséges celebmami.

VV Evelin Attilát választotta párbajellenfeléülhttp://www.life.hu/sztarok/20161027-vv-evelin-vv-attilat-hivta-ki-a-legutobbi-parbajon.htmlNagy volt a feszültség a villa legutolsó adásában, VV Evelinnek ugyanis ki kellett mondani, kit visz párbajozni a hétvégén. Attilára esett a választása.TV + SztárokOrigoMici és Soma durván egymásnak estekhttp://www.life.hu/sztarok/20161027-mici-es-soma-oriasi-veszekedesbe-kezdtek-mici-a-vegen-sirva-fakadt.htmlNem a szerelmi légyottok kapták a főszerepet a Való Világ powered by Big Brother című műsor legútolsó adásában. A feszültség uralta a villát: Soma és Mici durván egymásnak estek.TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi feleségként boldogabb mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20161027-szabo-zsofi-felesegkent-nagyon-boldog-ferjevel-mindent-megosztanak-egymassal.htmlSzabó Zsófi a közelmúltban mondta ki párjának a boldogító igent egy csodálatos esküvő keretein belül. A pár azóta szárnyal a boldogságtól és fittyen hány a közösségi oldalaikon megjelenő trollokra.TV + Sztárok--Vásáry André nemrég szakított, de nagyon vágyik a szerelemrehttp://www.life.hu/sztarok/20161027-vasary-andre-szerelmet-keres-sztarban-sztar-versenyzoje-par-honapja-szakitott.htmlVásáry André a Sztárban sztár című műsorral újra reflektorfénybe került. Hétről hétre bebizonyította, hogy a komolyzenét képviselő énekeseknek is van helye egy ilyen jellegű show- műsorban. Bár a legutolsó adásban neki kellett búcsúznia, mégsem szomorú, reményekkel telve tekint a jövőbe. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHosszú évek óta tartó háborúban van egymással Naomi Campbell és Tyra Bankshttp://www.life.hu/sztarok/20161027-modellhaboru-evek-ota-tart-naomi-campbell-tyra-banks.htmlA 90-es évek óta tart a háború a két világhírű szupermodell között. Tyra Banks sosem bocsát meg Naomi Campbellnek. TV + Sztárok--Leonardo DiCaprio és szerelme közös otthonba költöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20161027-leonardo-dicaprio-szerelmevel-malibun-vesz-hazat.htmlLeonardo DiCaprio fülig szerelmes kedvesébe, akivel, ha minden igaz, hamarosan közös otthonba is költöznek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.